Wil je een workshop of sessie ruimte huren in Amsterdam?

Je bent van harte welkom om jouw workshop te organiseren in ons Centrum. We hoeven geen hoofdprijzen te vragen, omdat we in een broedplaats werkzaam zijn. Onze grote workshop ruimte heeft een professionele geluidsinstallatie en is schoon en mooi! Kijk maar op de foto’s hieronder. Er is voldoende ruimte voor 12 matjes (1,5 meter afstand). En we hebben een krachtige afzuiginstallatie, waardoor de lucht weer helemaal ververst wordt elke 7 minuten! Ook kunnen aan beide zijden de ramen open voor schone lucht.

Het Centrum voor Happiness ligt nabij de Sloterplas in een prachtige, rustige, groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West. Het centrum maakt deel uit van een verzamelgebouw : HW10, broedplaats voor kunstenaars en cultural creatives. We beschikken in het gebouw over twee ruimten:

Studio 14 (de Yogazaal), dat is een mooie goed te verwarmen schone ruimte die perfect is voor dans, yoga en andere workshops. Deze zaal is c.a. 80 m2, en er is een apart plekje om koffie en thee te zetten. In de zaal kun je ook gezellig zitten met elkaar om iets te drinken. Deze workshopruimte is te huur variërend van 15 euro per uur (minimaal 2 uur) doordeweeks t/m 75 euro alleen per dagdeel in het weekend.*

Studio 13 (het Atelier) Deze ruimte is 25 m2 en is geschikt voor sessies, samen eten met groepen, vergaderruimte of kleedruimte. Er zit een klein keukentje in en alles kan achter gordijnen weggeborgen worden. Deze ruimte kost 15 euro per 2 uur doordeweeks en 40 euro per dagdeel in het weekend.* Beide ruimten kunnen los van elkaar of samen gehuurd worden.

*prijzen gelden alleen voor particulieren en ZZP-ers. Voor andere bedrijven en voor langdurige huur gelden andere prijzen op aanvraag!

 

Spelregels & annuleringsregeling:

Een paar belangrijke regels: 

Onze annuleringsvoorwaarden zijn: tot 1 maand voor aanvang annuleren is kosteloos. Annuleren tot 2 weken tevoren: 35% van het totaalbedrag verschuldigd . Tot 1 week van tevoren 50% verschuldigd. Annuleren korter dan 1 week tevoren 100% verschuldigd.

Je mag wel je laten vervangen door een collega (bijv bij ziekte) of 1x de reservering kosteloos opschuiven naar een nieuwe datum(data) die je meteen boekt.

De ruimtes moeten schoon worden opgeleverd, incl. de wc’s en douche. Er mogen géén schoenen in de zaal en ook geen open vuur (wierook of kaarsen). Na afloop: Koelkast leeg, koffiefilters weg en prullenbak geleegd. Er mag geen afwas blijven staan, ook geen schone vaat. Niet schoon betekent dat er  schoonmaakkosten (50 euro) bijkomen. Sleutelverlies kost 50 euro. Hiertoe betaal je 50 euro borg bij je huur.

Extra info over het gebouw:

De workshop ruimte en het atelier bevinden zich aan de achterkant van het gebouw HW10. Bij de achterdeur bevindt zich ook de deurbel voor de grote ruimte. De kleine ruimte is links van de achterdeur en daar kun je op het raam kloppen. Ook zijn er bellen bij de hoofdingang. Bij onze studio’s bevinden zich een douche en vier toiletten.

In HW10 werken ook andere mensen, er wordt bijvoorbeeld judo gegeven, er is muziekles, tekenles, keramiek, fotografie, meubelontwerp en beeldende kunst. Dat betekent dat je soms iets hoort van andere mensen in het gebouw of op de aangrenzende binnenplaats. In de praktijk valt het erg mee, we hebben de workshop zaal en het atelier geïsoleerd.

Rolstoel toegankelijk:

Het verzamel gebouw heeft een speciale oprit bij de hoofdingang, aan de voorzijde voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast bevindt zich ook het aangepaste toilet (ingang via de keuken aan de voorkant van het gebouw). 

Jouw workshop op de website:

Als service zetten we jouw workshop(s) op de website, mits je dat van tevoren helder aangeeft en zelf  (platte) teksten maakt. Foto’s svp meesturen in apart bestand (hieraan kunnen geen rechten aan ontleend worden).

Bereikbaarheid:
Parkeren is betaald tot 19.00 uur en op zondag gratis. Het adres van de broedplaats is Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam, dat ligt op 5-10 minuten loopafstand van OV (tramhalte Johan Huizingalaan & treinstation Amsterdam Lelylaan) en op 5 minuten afstand van de Ring A10.

Als je wilt huren, bel dan met Janine: 06 13795437 of stuur een mailtje: centrumvoorhappiness@gmail.com; Hieronder is de agenda van de grote ruimte,  daar kan je zien wanneer er  plek is.

 

Informatie over de ruimtes van Centrum voor Happiness

Ruimte huren?

Agenda Yogazaal

Agenda Studio 13