Wil je een workshop of sessie ruimte huren in Amsterdam?

Je bent van harte welkom om jouw workshop te organiseren in ons Centrum. We hoeven geen commerciële prijzen te vragen, omdat we in een broedplaats werkzaam zijn. Dat scheelt, en onze workshop ruimte heeft een professionele geluidsinstallatie en is schoon en mooi! Kijk maar op de foto’s hieronder.

Het Centrum voor Happiness ligt nabij de Sloterplas in een prachtige, groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West. Het is een verzamelgebouw en maakt onderdeel uit van HW10, broedplaats voor kunstenaars en cultural creatives. We beschikken in het gebouw over twee ruimten:

Studio 14 (de Yogazaal), dat is een mooie goed te verwarmen schone ruimte die perfect is voor dans, yoga en andere workshops. Deze zaal is c.a. 80 m2, en er is een plekje om koffie en thee te zetten en te drinken. En deze workshopruimte is te huur vanaf 30 euro voor 2 uur.

Studio 13 (het Atelier) Deze ruimte is 25 m2 en is geschikt voor sessies. Beide ruimten kunnen los van elkaar verhuurd worden.

De workshop ruimte en de sessie kamer bevinden zich aan de achterkant van het gebouw HW10. Bij de achterdeur bevinden zich ook de deurbel voor beide ruimtes. In HW10 werken ook andere mensen, er wordt bijvoorbeeld judo gegeven, er is muziekles, tekenles, keramiek, fotografie, meubelontwerp en beeldende kunst. Dat betekent dat je soms iets hoort van andere mensen in het gebouw of op de aangrenzende binnenplaats. in de praktijk valt het erg mee, we hebben de workshop zaal en de sessiekamer goed geïsoleerd. Het verzamel gebouw heeft een speciale oprit bij de hoofdingang, aan de voorzijde voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast bevindt zich ook het aangepaste toilet (ingang via de keuken). Bij onze studio’s bevinden zich een douche en meer toiletten.

Bereikbaarheid:
Parkeren is betaald tot 19.00 uur en op zondag gratis. Het adres van de broedplaats is Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdame, dat ligt op 5-10 minuten loopafstand van OV (tramhalte Johan Huizingalaan & treinstation Amsterdam Lelylaan) en op 5 minuten afstand van de Ring A10.

Als je wilt huren, bel dan met Janine: 06 13795437 of stuur een mailtje: centrumvoorhappiness@gmail.com; Hieronder is de agenda van de Yogazaal, en daar kan je zien wanneer er allemaal plek is.

Informatie over de ruimtes van Centrum voor Happiness

Ruimte huren?

Agenda Yogazaal