HappyCosmicHeartDance

Wij komen op tv!

en Valentijnsarrangement aanbieding..

Op zondag 10-02-2019 , om 14.30 uur komen we voor in het TVprogramma Goed Gevonden van RTL4. De herhaling van het programma is op: zaterdag 16 februari om 13.00 uur. De aflevering gaat over Liefde & Geluk, in het kader van Valentijnsdag. Want wij doen daar een aanbieding voor: het Valentijnsarrangement van Tantra praktijk Wilde Ziel.

Het is een prachtige opname geworden. Met dank aan de deskundige werknemers: Esra, Ferry en Jeffrey  van het filmbedrijf ViaVideo . En ook omdat onze vrijwlligers hebben geholpen. Thea, Ineke, Jeffrey, Mathilde Bosker (Yogadocente bij Centrum voor Happiness) en Cheyen (onze masseuse bij Chitta dans feesten), dank jullie wel!

Wij vertellen in het korte filmpje iets over het Centrum voor Happiness, over Tantra en over onze Tantra  workshops. Verder laten wij een paar dingen zien. Super leuk!

Want: met het oog op Valentijnsdag hebben wij een superleuke aanbieding: het Valentijnsarrangement.

Een heerlijk verwenmoment voor twee personen. We geven een zintuigenreis, dansritueel, Prana Yoga, Kundalini  healing en Tantra massage (géén seks!) in een sessie van 2 uur . Met champagne en hapjes erbij. Wil je je partner verrassen? Hier vind je er alles over: Valentijnsarrangement.

We geven de  Valentijns arrangementen in ons centrum in Amsterdam of in Rotterdam.