HappyCosmicHeartDance

We zijn weer terug met een nieuw programma.

Ecstatic Dance is er voortaan op vrijdag en zaterdagen.
En het wordt uitgebreid met maandelijkse specials  en  seizoensgebonden ceremonies.
Om onze band met onze ancestors en moeder aarde te versterken, vieren we elke drie maanden de seizoenen door een nacht lang te dansen met een intentie.

De cacao ceremonie zie je regelmatig terug in onze specials en ceremonies. Cacao staat bekend om helende eigenschappen en het brengt je in een fijn gevoel. Janine, als storyteller neemt je mee op een innerlijke reis met wonderlijke avonturen, tijdens deze ceremonie.

Verder komt ook Tantra terug. Op het programma kun je elke donderdagavond Tantra workshops volgen, telkens met een bijzonder thema. De eerste drie avonden van de maand zijn er workshops, de vierde en de vijfde organiseren we tantrische dans.

Maandelijks is er ook tantrische dans (Divine Tantra Dance), een afgestemde dans, waarin je met jezelf en elkaar verbindt door speelse en ontroerende oefeningen. Begeleiding van Wilde Ziel (Janine en Mark).

Daarnaast gaat de temple of happiness van start, daarvoor we zoeken nog 2 bestuursleden. Leden krijgen korting op aciviteiten en we organiseren ook gatherings.

We wensen jullie een fijn seizoen toe