HappyCosmicHeartDance

23 augustus BODHI & CHITTA Strandfeest in Zandvoort:

 

Steeds verzinnen we iets anders, want we houden van een uitdaging. Daarom stapten we een paar weken geleden op Bodhi Beach af in Zandvoort op het naaktstrand. Dat was lekker dichtbij de parkeerplaats, dus je hoeft niet langer dan 10 minuten te lopen als je met de auto bent.

We ontmoetten Carolijn Bijker en haar partner, twee hele leuke mensen dit jaar een prachtige strandtent hebben neergezet. Carolijn begroet ons met een vrolijk humeur dat niet stuk te krijgen is! We voelen ons dan ook meteen helemaal welkom. Naast de tent is een mooi stukje strand dat versierd is en wordt verhuurd. We kregen kriebels, Mark en ik en keken elkaar aan. Gaan we het doen? Meegenomen in de relaxte sfeer van dit gezellige strandtentje en hun eigenaresse, voelden we meteen een grote JA! Dussss…

23 augustus wagen we de sprong, we gaan voor het eerst een Beach Party organiseren, met: Yoga workshops van Centrum voor Happiness (Mathilde Bosker en Mark Naaborgh), bellenblazen, lekker zwemmen in zee, op het naaktstrand. Dat wordt genieten! Duimen jullie voor mooi weer?

En we hebben nog een extra verrassing in petto, namelijk een chocolade bodypaint ritueel om de chakra’s te openen! Onze workshop (Mark en Janine, Wilde Ziel) Chakra bodypainting, was een groot succes op het Oohlala festival , zodoende gaan we dit herhalen. maar dan met chocolade bodypaint. Je kunt natuurlijk zelf kiezen wat je ermee doet. Op de dansvloer en bij het ritueel is badkleding verplicht, op het strand niet.

En onze DJ is Jup Jansonius! Daar zijn we ook super blij mee, want ze draait heel erg goed. Heerlijk, beetje tribal, beetje ecstatic en dan met een heerlijke beat.

Zien we je op 23 augustus bij de superleuke, Ibiza style, (maar dan echt gezellig)… Bodhi Beach strandtent?

En o ja bij slecht weer, houden we Chitta gewoon in Amsterdam, dat besluiten we 1-2 dagen vantevoren.

 

Groetjes en fijne zomer! (we hebben een zomerstop tot 23 augustus)

Janine en Mark