Meedoen?

Volunteers

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Afrikaans spreekwoord.

Wil jij bijdragen aan het festival? Samen maken we er weer een geweldig festival van!

Vrijwilligers

We zoeken vrijwilligers en ambassadeurs (voor ambassadeurs zie hieronder) voor het Tantra Roots festival.

Ons aanbod als jij vrijwilliger wordt:

Volledige deelname aan het festival. Het doen van vrijwilligerswerk (Seva in het Sanskriet) is een prioriteit. Je krijgt als vrijwilliger een gratis festivalticket, je betaalt alleen de kosten voor het eten en drinken. 

Wat houdt het vrijwilligerswerk in? Wanneer kun je meedoen?

Je doet jouw Seva (= je meditatieve vrijwilligerstaak) elke dag gedurende maximaal 4 uur. Dit gebeurt meestal in de randen van de dag en in de pauzes. Met jouw energie maken we er een prachtig en veilig festival van. Waar iedereen door  in de flow komt. We doen het werk met gemak en gratie als in een dans, soms met een beetje doorzettingsvermogen en inzicht.

Je kan meedoen als je er op donderdagavond 19:00 uur -21:00 bij bent voor de startup-bijeenkomst (twee teams zijn er al eerder, zie hieronder).  En op vrijdag vanaf de afgesproken tijd voor jouw team. Je helpt zondagochtend bij het opruimen en blijft aan het einde totdat alles is opgeruimd.

Voorwaarden voor deelname als vrijwilliger:

We vinden de volgende waarden erg belangrijk: gemak, communicatie, integriteit en op tijd zijn.Wat we van je verwachten als je vrijwilliger bent op dit festival: Je bent prettig in de omgang, je doet je taken met gemak en in een natuurlijke flow,  je hebt een open en liefdevolle manier van communiceren en kan goed met feedback en aanwijzingen omgaan. Je bent een integer persoon en we vinden het belangrijk dat je het vermogen hebt om op tijd te zijn. We verwachten van je dat je goed met anderen kunt samenwerken en dat je je persoonlijk groeiproces zelf kunt dragen, terwijl je je taken uitvoert, die je hebt toegewezen gekregen. We werken met een planning en een draaiboek, maar er kan altijd van alles onverwachts gebeuren tijdens een festival en we verwachten dat je inspringt waar nodig, als we dat aan je vragen.

Deel jij deze waarden met ons? Kun jij je op die manier inzetten?
Meld je dan aan via: centrumvoorhappines@gmail.com  als vrijwilliger, met in onderwerpregel: vrijwilliger.
In de email  kun je je naam, adresgegevens en voor welk team je kiest (1e en 2e keuze). Daarna kun je online een ticket kopen voor vrijwilligers.

Bij het Versierteam en bij de Love Angels graag ook relevante werkervaring aangeven. Bij deze teams is voorafgaande toestemming van de team coördinator nodig.

 

De vrijwilligers teams en hun taken:

Dit zijn de vrijwilligersteams: keukenteam, fysieke ruimte team, decoratieteam, love angels.

Je krijgt je concrete taken toegewezen van de teamleider/ organisatie als je aankomt voor de startbijeenkomst op donderdagavond. Je kunt bij het aanmelden jouw 1e  en 2e voorkeur aangeven voor onderstaande teams:

Keukenteam:
Dit is het team van helden! Dit team heeft toegewijde helden nodig. Met onze geweldige chef-kok Peter is de keuken een workshop op zichzelf, vol plezier, liefde en toewijding.Het wordt nog specialer omdat we tijdens dit festival een bijzonder ritueel gaan doen tijdens het diner op zaterdagavond. Het jummy vegetarisch/vegan voedsel is ook afgestemd op het festival, met Indiase invloeden.

Wat gaan vrijwilligers doen  in dit team? Het (elders voorbereide) eten opwarmen, sla maken, tafel dekken en serveren, het eetgedeelte voorbereiden en schoonmaken, logistiek voor de afwasstraat en afwassen van grote schalen etc. Jouw seva tijd is op aparte tijden die de kok voor de lunch en het diner ondersteunen.

Tempel bewaarders team:
Dit team zorgt voor structuur en dat alles op rolletjes loopt. Dit team is de kracht achter het de schermen die zorgt voor een safe space en fijne energie.
Wat gaan vrijwilligers doen  in dit team? ruimtes (energie en materie) voorbereiden, reinigen en opruimengroepsruimtes inrichten voor workshops (matrassen, kussens, opstelling voor muzikanten, geluidsondersteuning)gemeenschappelijke ruimtes in ons gebouw schoonhouden, zoals ingangen, douches, wc’s en badkamers. Jouw Seva  tijdens het festival zelf vindt verspreid over de dag plaats en kan meestal tijdens de pauzes worden gedaan. NB in dit team start je al op vrijdagochtend 22 mei !

Versierteam:
Dit team is verantwoordelijk voor de inrichting van onze ruimtes. Het is een speciaal team van creatieven en als je wilt meedoen is voorafgaande goedkeuring nodig van de coördinator van dit team. NB in dit team start je al op op vrijdagochtend 22 mei!

Love Angels:
Dit team is verantwoordelijk voor emotionele ondersteuning bij de workshops. Je moet professioneel werken in deze hoedanigheid om te kunnen solliciteren als vrijwilliger. En je hebt hiervoor ook voorafgaande goedkeuring nodig van de coördinator van dit team.

Koop snel je kaartje hier

Ambassadeurs

We vinden het ook fijn als je ambassadeur wilt zijn. Dat houdt in dat je 50 mensen uit nodigt via Facebook en je twee keer een bericht op jouw eigen tijdlijn plaatst met de evenementlink ingesloten.

Voor iedere deelnemer die via jou komt krijg je 5 euro retour op je ticket. Jouw deelnemer krijgt 10% korting bij deelname aan een passepartout kaart voor het festival  (geldt niet voor de avond).

Daartoe krijg je een unieke code,  als je je aanmeldt via de email: centrumvoorhappiness@gmail.com met daarin je aanmelding als ambassadeur, je naam, adresgegevens en in de onderwerpregel: ambassadeur Tantra Roots Festival.