Tantra Yoga Roots Festival

 15 -16 May  2021

In-depth Tantra – Yoga workshops and rituals by Dutch and international teachers.

Chitta dance party Saturday night with concert & Dj.

Het Centrum voor Happiness in Amsterdam, (waar  Yoga, meditatie en Tantra wordt georganiseerd), verandert in een kleurige Tantra ashram!

Vanwege de Corona crisis hebben we besloten om het festival in 2021 op twee dagen zonder overnachting te organiseren. De activiteiten vinden buiten plaats, of in een grote tent of in een goed geventileerde ruimte. Mocht het festival worden gecancelled  of je voelt je niet lekker, dan krijg je je geld gewoon terug. Dus je kunt nu je kaartje al bestellen, er zijn ook kaartjes voor vrijwilligers, lees hier meer over vrijwilligers taken

Het wordt een Festival  met:
Puja ritueel, je eigen Thangka schilderen, intressante meditaties en workshops over Tantra, Kundalini en Prana. Mantra concert, Chitta Conscious Heart Dance met dansritueel en DJ !

Verder is er een expositie van Tantrische kunst, ism een aantal kunstenaars van internationale bekendheid, o.a. uit de Broedplaats waar we gevestigd zijn (HW10).

Een professionele kok kookt voor jou de allerheerlijkste (vega) gerechten op Indiase wijze, die fantastisch aansluiten bij het thema… en we maken daar een schitterende ceremonie omheen. We hebben het menu al gezien, mmmmmm…..

 

Wist je dat moderne Yoga is ontstaan uit Tantra ? Dat Tantra ook het pad van Mantra, van de kracht van klank is? Dat tantra terug gaat tot de moedergodincultus? En dat Sjamanisme en Tantra verweven zijn?

Wil jij er ook meer over weten?

Kom dan naar het Tantra Roots festival en ontdek wat Tantra jou in deze tijd kan bieden aan inzichten en kracht.

Ontdek meer tijdens ons prachtige festival.

KOOP HIER JE TICKET

Meer informatie?

The Tantric Renaissance:

 

Tantra die geankerd is in oude oosterse bronnen is de laatste jaren erg in opkomst! Wereldwijd worden in universiteiten oude teksten (opnieuw) vertaald, geïnterpreteerd en er worden wetenschappers ingewijd in het klassieke, empowerende Tantra.  Deze golf van nieuwe kennis over Tantra lijkt op de renaissance na de Middeleeuwen toen veel klassieke teksten uit Griekenland en Italië werden herontdekt.

Jarenlang werden vele teksten geheim gehouden en bewaakt door slechts enkele families. Nu pas, 50 jaar na de wilde jaren zestig, is er voldoende nieuwe kennis en besef opgedaan, waardoor Tantra langzaam door kan dringen vanuit de wetenschap naar de dagelijkse wereld.

Wil jij er ook meer over weten?

Kom dan naar het Tantra Roots festival en ontdek wat Tantra jou in deze tijd kan bieden aan nieuwe inzichten en kracht in een tijd dat we het nodig hebben.

Het Tantra Roots Festival is het eerste en nog steeds enige festival ter wereld dat hier speciaal over gaat!

En dat allemaal bij ons in Amsterdam….

Tijdens het festival zullen er kunstwerken worden geëxposeerd van kunstenaars die zich laten inspireren door anciënt roots, mystieke diepten, verlichte visioenen en hedendaagse intuïtie.

In het uitklap menu kun je de ontwikkelingen volgen in programma, workshops, expo, line up etc..

Ben je helemaal nieuw in Tantra? Ken je het alleen maar vanuit de seksuele invalshoek? Geen probleem! Het Youtube kanaal van Easy Toys heeft bovenstaande documentaire gemaakt voor  haar kijkers: “beginners” in echte, spirituele Tantra. Geniet mee hoe zij in 7 minuten op vrolijke wijze laten zien wat ze allemaal hebben geleerd van het eerste festival ….

KOOP HIER JE TICKET

Meer informatie?

Summary
Event
Tantra Roots Festival
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 ,Amsterdam,
Begin tijd
15 mei 2021
Eind tijd
16 mei 2021
Description
TANTRA ROOTS FESTIVAL vindt opnieuw plaats op 15-16 mei 2021. Ontdek waar westerse Tantra vandaan komt en ervaar de rijkdom, wildheid en het Empowerment ervan. Ancient Tantra ceremonies, workshops, dans, muziek, yummy eten etc.
Offer Price
EUR 80-175