Praktische informatie:

dive 

into
Tantra Origins

nnOntdek meer over spirituele Tantra tijdens ons prachtige festival.

Kaarten bestellen kan binnenkort voor hele festival, hele dag of avond. Er zijn vrijwilligerstickets.

Liefdevol Gedrag

Tenzij anders vermeld, zijn de workshops niet bloot. (Wel kan er een sarong worden gedragen). Seksuele handelingen worden uiteraard niet toegestaan. Verder zijn de gebruikelijke regels van consent, afstemming en respect van toepassing. Als er iets is, kun je altijd terecht bij de organisatie. We verwachten van deelnemers dat ze open staan voor feedback, aanspreekbaar zijn op hun gedrag en zich zelf kunnen dragen. 

 

s

Hygiëne

Voor de hygiëne wordt gevraagd om géén parfum, deodorant, aftershave etc. op te doen en tussen de workshops door telkens je handen te wassen. Je bent schoon, gedoucht en vrij van besmettelijke aandoeningen om deel te nemen aan het programma. Als je je niet lekker voelt, blijf je thuis (je krijgt je geld terug).

 

 

 

P

EHBO & AED

EHBO:
Er is EHBO aanwezig en een AED apparaat (code: 1010 vinkje).

 

 

 

Alcohol & drugs

We gebruiken we geen alcohol, drugs, rookwaren etc. tijdens het workshop programma. Roken mag alleen op de binnenplaats, en alleen na het workshop
programma. 

 

Over de locatie &

Locatie: Centrum voor Happiness: Broedplaats HW10, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam: Studio 14, 13, 16, lokaal 1, Binnenplaats en Hal. Ingang voorzijde. We bevinden ons in een Broedplaats met mede-ondernemers (kunstenaars en social entrepreneurs), we delen de gangen en publieke ruimtes. Je bent in 2 minuten in het park en bij de Sloterplas om heerlijk uit te waaien in een rustige omgeving. Het pand ligt vrij in het groen.

}

Tijden

Het festival is ingekort tot alleen de zaterdag dit jaar.
Zaterdag 9:30 tot 01: 30 uur

Fotografie & video

Fotograferen en video opnames willen we liever niet, behalve door de professionals die we hebben gevraagd. Dit zal per workshop aangegeven worden en je mag altijd zelf uit beeld blijven of een interview weigeren. Als je er een algeheel bezwaar tegen hebt om op een foto te komen, vragen we je om dit vantevoren bij ons te melden (per email) zodat je een herkenningslint kunt dragen.

Wat mee te nemen?

Meenemen:
Flesje water. Makkelijke (Yoga/dans) kleding, waar je je mooi in voelt en fijn in kunt bewegen. Omslagdoek/sarong eventueel. Handdoek, tandenborstel, zonnebrandcrème. Eventueel notitieboekje en pen als je dingen wilt opschrijven. 

 

 

 

Goed OV & parking

Parkeren:
zaterdag is betaald parkeren (2,50 per uur, ruim plek in de wijk). Parkeerautomaat staat tegenover het schoolplein van de naastgelegen school, achterzijde van ons gebouw (Broedplaats HW10).

Goede Bereikbaarheid:
De festival locatie ligt dicht bij OV (station Lelylaan, tram, bus, 11 minuten lopen) en vlakbij bij de A10. Op 5 minuten lopen ligt tramhalte Johan Huizingalaan. 

 

Maaltijden & dieetwensen

Maaltijden:

Alle maaltijden (lunch en diner) zijn bij de dagprijs inbegrepen. Tijdens het festival is er gratis thee en (fruit/kruiden) water.

Er wordt geheel in Indiase stijl voor ons eten gezorgd door onze kok Peter. Het eten is vegetarisch en deels veganistisch. Het diner wordt heel lekker en luxe en we gaan een schitterend ritueel rondom het diner doen. Dieetwensen kunnen doorgegeven worden tot 2 weken vantevoren.

Organisatie & contact

Het Tantra Roots festival wordt georganiseerd door: Janine Vermeulen & Mark Naaborgh van Tantra Wilde Ziel. Samen met  teachers en vrijwilligers.

Heb je vragen? Mail ons!

Email: centrumvoorhappiness@gmail.com
Telefoon Janine: 06- 13795437

centrum voor happiness

Ja, ik hou graag contact!

We gaan je niet spammen, eens in de maand verschijnt onze nieuwsbrief met alle actuele docenten en workshops, mis hem niet!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.