Met Tantra kun je in elke situatie in je kracht komen..

Mark, spiritueel leider Temple of Happiness

Tantra is de moeder van alle westerse spiritualiteit

Janine, spiritueel leider Temple of Happiness

Temple of Happiness

Over de Temple of Happiness:

Het Centrum voor Happiness is  uitgegroeid tot een plek, waar allerlei teachers Yoga, meditatie en dans geven. De plek heeft de energie van een tempel, doordat hij telkens opnieuw wordt ingewijd.

Inmiddels hebben we een rechtsvorm gemaakt en een bestuur samengesteld. De tempel heeft wortels in non-duale Saïvistische Tantra uit Kashmir, die ten  grondslag ligt aan alle moderne westerse spiritualiteit. We onderzoeken op een speelse, moderne manier inzichten, rituelen en oefeningen uit Tantra, Yoga, Yantra, Mantra, maar vooral ook het eigentijdse Ecstatic Dance. Tantra is maar een naam: in de kern gaat het om de tijdloze en vormloze waarheden en inzichten. En die vinden we in de stilte, in het hart van de dans. Waar Shakti wervelt om Shiva, als een vortex in de tempel…

Deze manier van dansen en Tantra faciliteert het spirituele vuur dat ons heelt en verenigt met het stralende, divine dat aanwezig is in ons allemaal. Zodat we weer vanuit deze bliss (ananda) duurzaam kunnen leven met elkaar.  Wil je meedansen: kijk dan snel bij Ecstatic Temple Dance. Ben je geïnteresseerd in Tantra Yoga, ademhalingen en meditaties? Kijk dan onder Divine Tantra.

Als je de Temple of Happiness wilt steunen, kun je een donatie doen via Chipta.