Tantra Mini-cursus: Awakening the Kundalini

Tantra Mini-cursus (Drieluik)

Ben je nieuwsgierig naar:

*Meer bewustzijn, meer levensenergie en empowerment in je dagelijkse leven?
*Meer liefde, plezier en leren genieten, ook van kleine dingen?
*Hoe je door Kundalini meer open kunt worden naar jezelf en anderen?
*Kundalini, Tantra, orgastische levensenergie en het verschil met seks?

En wil je dit graag samen met gelijkgestemden ervaren?

Vanaf 17 maart organiseert Wilde Ziel regelmatig korte Tantra cursussen van 3 avonden (drieluik) op vrijdag.
Het zijn speelse en verdiepende tantra-workshops rondom één thema, waarbij je je voor alledrie tegelijk inschrijft.
Na de uitleg en workshop, volgt een Conscious Ritual Playground, waarin we met elkaar oefenen en spelen rondom het thema. De avonden zijn helemaal begeleid.

Tantra mini-cursus in maart: Awakening the Kundalini

In 3 bijeenkomsten op: 17, 24 en 31 maart, gaan we de Kundalini energie wakker maken en laten stromen!

Het effect van ontwaakte Kundalini is magisch: je ruimt er je emotionele blokkades mee op, je verjongt erdoor, je krijgt er meer energie van, je wordt er sensitiever door, waardoor je meer van de alledaagse dingen gaat genieten en je gaat orgastische golven van energie ervaren die je dieper in verbinding brengen met jezelf, het goddelijke en met je partner.

Op het programma staan o.a.: Karma Mudra Meditatie, tantrisch energiewerk, Ecstatic Dance, Verbindende Tantrische Kriya Yoga en Kashmirische (kundalini) massage.

Na de opening, uitleg en gezamenlijke workshop, splitsen we op in een conscious ritual playground, waarbij we in kleine groepjes oefenen, spelen en rouleren. De hele avond is begeleid.

We vragen een beetje voorbereiding:
Omdat er een krachtig veld van verfijnde energie wordt opgebouwd met elkaar, zullen prikkels sterker binnen kunnen komen.
Daarom is het fijn als je vooraf niet al te zwaar eet en geen prikkelende dranken zoals koffie en alcohol neemt. Ook vragen je om twee uur voor het begin van de workshops niet meer te roken (en ook niet tijdens de pauzes), en om geen “lekkere geurtjes” te gebruiken.

Ook goed om te weten:

Tijdens onze Tantra avonden gaat de kleding regelmatig uit (onderbroek mag eventueel aanblijven), de oefeningen gaan over seksuele energie en we werken met seksuele energie. Maar we hebben geen agenda’s over daten, uitkiezen etc. Dan wordt het een fijne, afgestemde avond.

De cursus is geschikt voor je als je je geestelijk en lichamelijk gezond voelt (jezelf kunt dragen), op een mat kunt masseren en op een meditatiekussentje kunt zitten. Als je met je eigen parter komt is het fijn als jullie bereid zijn om ook oefeningen met anderen te doen.

Heb je vragen of twijfels of je mee kunt doen, dan kun je ons gerust even mailen of bellen: 0613795437 of mailen: wildeziel.contact@gmail.com.

Aanmelden en meer informatie gaat via de website van Wilde Ziel.

Deze Tantra workshops hebben code roze: de kleding gaat regelmatig uit, maar onderbroek mag aanblijven. Het is sensuele, afgestemde, liefdevolle energie, soms vurig, transformerend, maar geen seksuele handelingen.