Tantra in the Temple of Happiness

Wil je Tantra leren? Klik op de link voor meer informatie en meebeleven:

Tantra Sadhana

Tantra Dans

Osho meditatie 

Tantra Sadhana

Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, angsten en taboes wil opruimen en de  Tantrische “bliss” wil ervaren, is er Tantra Sadhana op de eerste drie donderdagen van de maand.

Elke maand (behalve in januari) behandelen we een thema uit Tantra. Je kunt elke avond echter apart (los) volgen.

In december is het thema: Spiritual Ecstacy, in februari: Tantric (Inner) Lover.

Janine en Mark (van Wilde Ziel) delen inzichten uit hun tantrische levensstijl met speelsheid en humor. In de prachtige gewijde ruimte wordt gedanst, gemediteerd, geademd en gemasseerd.

De Tantrische oefeningen zijn individueel, in groepjes, in een cirkel en in tweetallen, waarbij je helemaal vrij  en veilig bent om te zijn wie je bent in het moment. We geven daarbij aandacht aan afstemmen, grenzen voelen,  ruimte ontdekken en genieten van het leven. 

Aanmelden en meer informatie over het thema gaat via de website van Wilde Ziel, zie knop.

Tantra Dans

Elke 4e donderdag van de maand is er Divine Tantra Dance.

De Tantrische dans is begeleid en de oefeningen zijn individueel, in groepjes, in een cirkel en in tweetallen, waarbij je helemaal vrij  en veilig bent om te zijn wie je bent in het moment. We geven daarbij aandacht aan afstemmen, grenzen voelen,  ruimte ontdekken en genieten van het leven. Er is ook voldoende tijd en ruimte om je eigen dans te mogen beleven met elkaar.

De eventuele 5e donderdag van de maand is er Divine Naked Dance Ceremony.

Dit is een prachtig tantrisch ritueel, waarin je in je puurheid komt in verbinding met je bron en je oude lagen afgooit.

Ook dit is helemaal begeleid en rustig opgebouwd. We vragen hiervoor ervaring met Tantra en enig besef waar Tantra echt over gaat. 

Opgeven en informatie via de website van Wilde Ziel, zie knop.