Tantra in the Temple of Happiness

Wil je Tantra leren? Klik op de link voor meer informatie en meebeleven:

Tantra Sadhana

Tantra Dans

Tantra mini festival: Mariposa

Tantra Sadhana (elke donderdag)

Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, angsten en taboes wil opruimen en de  Tantrische “bliss” wil ervaren, is er Tantra Sadhana op de eerste drie donderdagen van de maand. Op de 4e en 5e donderdagen is er Tantra dans.

Elke maand vanaf 1 september 2022 t/m juni 2023) behandelen we een thema uit Tantra. Je kunt elke avond ook apart volgen.

Janine en Mark (van Wilde Ziel) delen inzichten uit hun tantrische levensstijl met speelsheid en humor. In de prachtige gewijde ruimte wordt gedanst, gemediteerd, geademd en gemasseerd.

De Tantrische oefeningen en rituelen zijn individueel, in groepjes, in een cirkel en in tweetallen, waarbij je helemaal vrij en veilig bent om te zijn wie je bent in het moment. We geven daarbij aandacht aan afstemmen, grenzen voelen,  ruimte ontdekken en genieten van het leven. 

Aanmelden en meer informatie over het thema gaat via de website van Wilde Ziel, zie knop.

Tantra Dans maandelijkse workshop

Elke 4e donderdag van de maand is er Divine Tantra Dance.

De Tantrische dans is begeleid en de oefeningen zijn individueel, in groepjes, in een cirkel en in tweetallen, waarbij je helemaal vrij  en veilig bent om te zijn wie je bent in het moment. We geven daarbij aandacht aan afstemmen, grenzen voelen,  ruimte ontdekken en genieten van het leven. Er is ook voldoende tijd en ruimte om je eigen dans te mogen beleven met elkaar.

De eventuele 5e donderdag van de maand is er Divine Naked Dance Ceremony.

Dit is een prachtig tantrisch ritueel, waarin je in je puurheid komt in verbinding met je bron en je oude lagen afgooit.

Ook dit is helemaal begeleid en rustig opgebouwd. We vragen hiervoor ervaring met Tantra en enig besef waar Tantra echt over gaat. 

NB Vanaf 10 september is er op elke 2e zaterdag van de maand: Divine Tantra Dance party!

Opgeven en informatie via de website van Wilde Ziel, zie knop.

Tantra minifestival: MARIPOSA 10 september

Om de maand organiseren we op de zaterdag overdag een mini festival met diverse workshopsleiders: Mariposa. De volgende is op 10 september.  Lees meer…