Privé sessies

Tantra sessie

meditatie met massage

Tantra meditatie & Pranayama leren? Enrgieboost in je lijf ervaren? Liefdevol aangeraakt worden?

Tijdens een privé sessie ademen we eerst ontspannen en mediteren we. Vandaar uit werken we met het verlevendigen van je persoonlijke energie. Totdat je zelfhelend vermogen je een boost geeft en je verfrist en je vol energie uit de sessie tevoorschijn komt. Vereist: ervaring met Tantra of openheid om spirituele tantra te ontdekken. Het zijn energie massages, soms met drukpunten. Een sessie kun je boeken via website Wilde Ziel (lees ajb de voorwaarden goed door).

 

Yogales

Yogales: privé of met z’n twee. Met vooral aandacht voor:

 • het versterken van je immuunsysteem
 • het balanceren van je hormoonhuishouding
 • het optimaliseren van je stofwisseling
 • het reduceren van stress

De les duurt een uur en kan bij mooi weer ook buiten.

Maak een afspraak met Mathilde

Klank-schaal sessie

Klankschaal sessies

Heerlijk ontspannen?

Tibetaanse klankschalen geven een diepe resonantie (trilling) in je lichaam, waardoor je van binnenuit ontspant en stress loslaat. Je kunt een privé sessie boeken bij Janine of bij Mathilde. In combinatie met diepe ademhalingsoefeningen en meditatie voor optimaal resultaat. Boek je sessie bij Janine.

 

 

Hormoon Yoga

Workshop Hormoon Yoga: privé of met z’n twee
Van menstruatie klachten, PMS, vruchtbaarheidsproblemen tot overgangsklachten, bijna elke vrouw krijgt er mee te maken. Ook stemmingsklachten, emoties, stofwisseling, schoonheid- en gew(r)ichtsklachten zijn hormonale klachten.
Er is een natuurlijke, veilige methode om je hormonen in balans te krijgen.
Hormoon yoga! Deze veilige, natuurlijke methode, is ontwikkeld door Dinah Rodrigues. In het bijzonder is het aan te raden voor vrouwen met en zonder klachten vanaf de overgang.
Je leert de speciaal ontwikkelde serie, dynamische oefeningen in 3 bijeenkomsten. Je krijgt natuurlijk informatie over de werking van je hormoonhuishouding en ontdekt welke hormoonverstoorders voor jouw welzijn belangrijk zijn. Ook als yoga nieuw voor je is, kan je deze workshop volgen.
Geïnteresseerd? Meer info? Maak een afspraak met Mathilde

Life Coaching

Coaching op relatie, werk en levensthema's

Coaching bij:

 • relatie 
 • stress
 • overgevoeligheid 
 • conflicten
 • behoefte aan inspiratie
 •  weinig focus
 • faalangst
 • van je passie je werk maken

Ervaren coach, die je snel, met humor en lichtheid tot de kern brengt van je ongemak of vraag.  Word je bewust van denkpatronen en gedrag die je belemmeren in het bereiken van je ware levensdoelen. En leer hoe je daar verandering in brengt door meer creativiteit, loslaten van emotionele ballast en  manieren die je energie een boost geven.

Ook voor eenmalige sessies of korte trajecten, bijvoorbeeld als je het even niet ziet zitten door het vele thuiswerken en je weinig ruimte hebt voor jezelf. Neem contact op met Janine.

Blijf op de hoogte van online aanbod tijdens de Corona crisis

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

* verplicht veld