Koop hier je kaartje

Playful Abundance: elke eerste vrijdagavond van de maand:

Inspirerende ont-moetingen waar je heerlijk opgeladen & geïnspireerd vandaan komt. Voor singles en stellen.

Over Playful Abundance:

Wat zou er gebeuren als je al je concepten, methoden, spirituele paden en oordelen tijdelijk loslaat? Als je nou eens niet van je pad af bent, omdat er gewoon geen pad bestaat? Als je niet meer verlicht hoeft te worden omdat je zo al geboren bent? En als je voor niets of niemand je best hoeft te doen?

In de maandelijkse Playful Abundance ont-moetingen gaan we met dit soort gedachten spelen. Concept-loos, compassie-vol spelen.

Spelen is helen.
Wanneer we spelen, geven we ruimte aan het onschuldige in onszelf, luisteren we beter naar de zuivere impulsen in ons lichaam en leren we te vertrouwen op ons innerlijke weten. Net als bij jonge dieren, is er om te kunnen spelen een veilige, afgebakende setting nodig, maar ook net voldoende uitdaging om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

Ons vertrekpunt luidt dat we onszelf, onze relaties en het leven onderzoeken vanuit het besef dat je een goddelijk, heel en schitterend wezen bent, met een wilde, pure kern.

Wij, Janine en Mark ontwikkelden Playful Abundance vanuit jarenlange ervaring met Empowerment en Tantra. We verdiepen ons steeds meer in de basis ervan, die meer dan duizend jaar geleden gelegd is in India en Tibet.

Playful Abundance is Crazy Wisdom. Met thema’s zoals: Je Gouden Mind, Het klapperende deurtje van Verlichting, Spelen = Helen, Het Wilde Weten, Het seksend Universum, De Guru in jezelf en: Dansend met de dood.

Alles over het leven komt aan bod. Met humor, liefdevolle compassie, helderheid en waarheid. We gebruiken wat werkt en wat we leuk vinden, zoals: (Tantra) meditatie, yoga, dans, drama, rite, storytelling, adem, contact, klank en beweging.

Details Playful Abundance avonden:
Data: Elke eerste vrijdag van de maand: 7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december 2018, 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei 2019 e.v.
Tijd: inloop 19.00, workshop 19.30-22.30, na-chillen 22.30- 23.30
Tickets: Voorverkoop (online) 25 euro, 40 euro per stel. Aan de deur: 30 euro pp. en 50 euro per stel.
Parkeren: gratis

Meenemen: makkelijke kleding (je kunt je kleding aanhouden, er is wel aanraking & ontmoeting, maar  geen massage). Iets lekkers te drinken en te eten (bijvoorbeeld fruit of nootjes) om uit te delen (Potluck). Thee een water zijn aanwezig.

Organisator: Wilde Ziel
Docenten: Mark en Janine
Website: www.wildeziel.nl
Email: wildeziel.contact@gmail.com
Tel. 0613795437

Over Playful Abundance algemeen:

Dit is Tantra, maar dan nèt een beetje anders…

In de Playful Abundance workshops onderzoeken we onszelf en het leven door te spelen. We spelen met adem en tantrische levenskracht. We spelen met de verhalen van onze mind, de problemen en oordelen, en we spelen samen. Spelen is leren. Bijvoorbeeld hoe je vrijer en intenser leeft of meer kunt genieten.

Playful Abundance geven we als:
Avondworkshops, maandelijks in Amsterdam
Thema dagen in Rotterdam & Amsterdam
Workshops tijdens festivals
Meerdaagse Retreats
Jaartraining