Naam:Pauline Schilder

Docent:Theater, Empowerment en sociale & communicatieve vaardigheden

Bedrijfsnaam:Uitvlinderij

Website:www.uitvlinderij.nl

Tel.06-19014001

Email: pauline.uitvlinderij@gmail.com

 

Iets over mij:

 

Theater, expressie, spelen en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn passies in het leven. In al mijn trainingen, coachings en (creatieve) programma’s vind je deze terug. Voor mij is theater mijn belangrijkste leraar geweest. Hetgeen wat mij vleugels geeft en manieren om mijzelf te doen ontpoppen tot de vrouw die ik wil zijn. Nadat ik zelf “ uitgevlindert” was, wist ik…. hier wil ik anderen ook mee helpen.

 

Spelend wijs worden. Met mijn trainingen, 1 op 1 trajecten en workshops bied ik een playground om te ontdekken, experimenteren, ervaren en te oefenen. Zodat je de vrijheid krijgt, om ander gedrag te laten zien als je dat wilt. Om te kunnen transformeren, tot de persoon die je wilt zijn. En je jezelf met al je kleuren, kwetsbaarheid en kracht aan de buitenwereld kan laten zien.  Zoals die vlinder.

 

Dansend door de wind, speels je eigen koers vinden. Net zoals vlinders dat doen. Expressie kan geven aan datgeen wat in je leeft. Zodat je voelt, dit ben IK! Dit wil ik en ik vind mijzelf prachtig.

 

Je kunt bij mij ook terecht als je wat situaties wilt oefenen, een gesprek of voor jezelf opkomen. Als trainingsactrice zet ik mijzelf in, in trainingen maar ook in mijn coaching.

 

Activiteiten bij het Centrum voor Happiness