On Line aanbod

Open Floor

Open Floor Movement , dans op dinsdagavond

Heeft er iemand zin om lekker te bewegen en dansen op een variatie aan inspirerende muziek. Alignment, spelen, onderzoeken, ontmoeten.

Op dinsdag avond vanaf 20.00 geeft Lina Fregeres – on line – een wekelijkse bewegingsmeditatie to get things moving on the inside and out.
10 minuten voordat de les staat aangekondigd begin ik met muziek te draaien, dan heb je tijd om jezelf op te warmen of alvast wat te dansen. Na zo 20 minuten begint de begeleiding. Welkom!

Wanneer: Elke dinsdagavond 20.00 – 21.30 via Zoom (account niet nodig)
Wie: Lina Fregeres
Graag aanmelden: fregeres@gmail.com
Donatie: in overleg met docent
Info: website: https://www.dreamdancing.org

Yoga met Janna

Hatha Yoga lessen op woensdagavond

Over mijn yogalessen
Ik geef rustige yogales, gericht op ontspanning en lichaamsbewustzijn. Elke woensdag om 20.00 uur. Als je je bij mij meldt via mail of app stuur ik je de link toe in de speciale appgroep die ik voor dit doel heb gemaakt.
Voorlopig zijn mijn  online yogalessen gratis – donaties voor CvH welkom
Dit omdat ik zelf een goedbetaalde vaste baan heb en dus relatief weinig last van de coronacrisis. Wel stuur ik voortaan een tikkie-link mee voor donaties. Niet voor mij maar voor het Centrum voor Happiness. Anders dan een heleboel andere zzp-ers lijken Mark en Janine en hun centrum buiten de regelingen van de overheid te vallen. Donaties zijn dus welkom en maak ik over aan Janine en Mark. 

Wat: Hatha Yoga, online via Zoom
Wanneer: Elke woensdagavond 20:00 – 21:00 uur
Wie: Janna Koops, Contact: 06 29602856 of email: jannakoops@gmail.com
Donatie: in overleg met docent

Geleide meditatie

Tijd voor jezelf - meditatie online, maandelijks op donderdagavond

Zin om op een ontspannen manier weer helemaal tot jezelf te komen en je eigen kracht te hervinden? Weer in het moment kunnen zijn, zonder dat je jezelf verliest in allerlei emoties en gedachten? Zodat je vanuit zachte kracht en in balans de nieuwe maand in kunt?
Maandelijks kun je bij mij, Nathasja van Helderheid Coaching, geleide meditatiesessies volgen. In een kleine groep maak je via meditatie, ademhaling, visualisatie en dialoog contact met je lijf en je intuïtie. Je leert speciale tools om je energie zelf weer in balans te brengen.

Bijgaande meditatie krijg je cadeau!

Empowerment

Empowerment: hervind je persoonlijke kracht, vrijdagavond

Zoek je verandering in:

  • relatie
  • stress
  • overgevoeligheid
  • conflicten
  • behoefte aan inspiratie
  •  te weinig focus
  • faalangst
  • van je passie je werk maken

In deze wekelijkse on line lessen ga je in op een persoonlijke uitdaging in jouw leen. Je wordt je bewust van denkpatronen en gedrag die je belemmeren in het bereiken van je ware levensdoelen. En je leert hoe je daar verandering in kunt brengen.

Je leert de basisbeginselen van de Empowerment techniek en enkele meditatie en ademhalingsoefeningen uit klassieke Tantra, die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Het onderwerp waar je aan wilt werken maakt niet uit.

Wat: Empowerment & Tantra lessen om je leven te veranderen
Wie: Janine
Wanneer: elk vrijdag on line via Zoom, 20:00 tot 21:00 uur
Donatie: in overleg met de docent
Aanmelden graag: via Janine

 

Blijf op de hoogte van online aanbod tijdens de Corona crisis

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

* verplicht veld