Naam:Nathasja Gootjes Docent: Geleide Meditatie, Coach Bedrijfsnaam:Helderheid Coaching & Training Website: http://helderheid-coaching.nl/ Tel.06-23386699 Email: nathasja@helderheid-coaching.nl    ‘Whatever you are looking for can only be found inside of you’  –  Rumi Iets over mij:
Pragmatisch spiritueel, Liefdevolle verbinder, Sensitief
Dat is in een notendop wie ik ben. Als zeer sensitief kind had ik mij gericht op iedereen, behalve mijzelf, en mijn eigen gevoel uitgeschakeld. Mijn bestaansrecht was anderen bij hun gevoel te brengen en in harmonie. Dan voelde ik me veilig en kreeg ik wat ik nodig had: aandacht en erkenning. Dacht ik. Een belangrijk sleutelmoment was een ernstig ongeluk op mijn 24ste. Het was een wake-up call en het begin van een grote zoektocht naar mezelf. Ik was daarvoor erg ongelukkig. Mijn werk klopte niet en ik woonde in een dorp waar ik niet wilde zijn. Mijn sensitiviteit voelde als een last en kostte me zoveel energie. Ik had geen idee wie ik was, wat ik kon of wilde. Het ongeluk deed me inzien dat ik maar één leven heb en ik nam geen genoegen meer met hoe dat eruit zag. Er moest meer mogelijk zijn. Het was tijd om opnieuw verbinding te zoeken met mijzelf en mijn sensitiviteit als pure kracht te gaan ervaren. Als talent in plaats van handicap. Mijn fijngevoeligheid te verfijnen en ontwikkelen. En mijn spirituele kant een stevige basis te geven. Ik deel nu alle inzichten, tools en kennis van al die jaren.Ik geloof dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en dat er constant energie uitwisseling tussen ons plaatsvindt. Als je sensitief bent, kan dat zorgen voor verwarring, vermoeidheid en soms angsten, omdat je makkelijk emoties van anderen en sferen oppikt. Mogelijk richt jij je je energie en aandacht zo op anderen dat je eigen energie dun verspreid is en je niet meer goed in je eigen basis zit. Dat versterkt de vermoeidheid en drukte in je hoofd. Iedereen kan zijn of haar energie leren managen. Ik leer jou dit op een pragmatische manier. En hoe je je fijngevoeligheid kunt verfijnen tot een geweldige en unieke kracht.
Opleiding/achtergrond:
Oktober 2015 ben ik gestart met Helderheid coaching naast mijn vaste baan als HR Manager, om aan andere spirituele, sensitieve vrouwen en mannen over te dragen wat mij heeft geholpen. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt! Het volgen van de Nieuwe Coachopleiding in 2016 en Energy Medicine in 2017 hebben mij nog meer bevestigd hierin. In de afgelopen 20 jaar van constante persoonlijke ontwikkeling is mijn eigen stijl vooral gevormd door meditatie, visualisatie, energetisch en emotioneel lichaamswerk, Non Violent Communication, chakraleer, voice dialogue, de kracht van ademhaling en groepsdynamiek.
Bij het Centrum voor Happiness geef ik:
Tijd voor Jezelf – Vanuit jouw unieke zachte kracht de nieuwe maand in. Geleide meditaties en energiebad in een kleine groep.
 
Je bent van harte welkom om een vrijblijvend en gratis helderheidsgesprek met mij te plannen. Ik help je graag eventuele vragen te beantwoorden of om helderheid te krijgen of ik iets voor jou kan betekenen. Ik geef groepssessies en persoonlijke begeleiding, zowel online als live. Boek zelf je gesprek via http://helderheid-coaching.nl/contact/ of mail me via nathasja@helderheid-coaching.nl