HappyCosmicHeartDance

Mark & Janine, Wilde Ziel

Met Tantra kun je niet alleen in seks of relaties, maar in elke situatie in je kracht komen..

Mark

Teachers van Wilde Ziel

Docenten: Mark Naaborgh & Jivanmukta (Janine) Vermeulen
Wij geven: Tantra meditatie, Yoga, Pranayama (adem), massage en playgrounds. Daarnaast ook: privé tantrische transformatie sessies & coaching
Bedrijfsnaam: Wilde Ziel

Mark :
Op mijn 16e werd ik al ondernemer. Ik heb mij ontwikkeld van timmerman tot aannemer, meubelmaker en boten (interieur) bouwer tot ICT programmeur. In 2016 richtte ik met Janine Tantraschool Wilde Ziel op.

Ik kwam op mijn 18e in aanraking met Tantra en heb een achtergrond in emotioneel en Tantrisch lichaamswerk, Tantra Yoga en klassieke meditatieve Tantra. Vandaaruit ik me ontwikkelde tot bodyworker, trainer en relatiecoach. Tantra is mijn levenspad en ik ben elke keer weer verrast hoe snel je door Tantra weer helder kunt denken en in je kracht kunt gaan staan. Niet alleen in je seks of relaties, maar in elke situatie eigenlijk. 

Tantra is de moeder van alle westerse spiritualiteit

Jivanmukta (Janine)

Jivanmukta (Janine):
In zo’n 20 jaar ondernemerschap heb ik mij ontwikkeld van jurist, beleidsadviseur en procesbegeleider tot zelfstandig coach, programma-ontwikkelaar en trainer. Ik heb een achtergrond in Empowerment, systemisch werk, psycho drama, muziek, Yoga, klankhealing, conscious dance, Tantrisch lichaamswerk en klassieke meditatieve Tantra. Tantra rolde mijn leven binnen via een aantal inwijdingen in mijn liefdesleven.

Langzamerhand ontdekte ik dat Tantra de “moeder” is van alle westerse spiritualiteit zoals Yoga, klankhealing, meditatie etc. In juni 2022 ben ik Sannyassin geworden, met de intentie om de heldere energie zoals van Osho, die ik in mijn hart voel  nu ook echt te leven. Mijn spirituele naam is: Jivanmukta dat “leven in vrijheid” betekent. Met de klemtoon op léven: met de pootjes in de klei, eigen-wijs, open voor het wonder en ook gecentered.

Samen met mijn partner Mark organiseer ik Tantra en Conscious Dance events en geven we onze kennis door via workshops, cursussen en privé-les. En we sturen een heerlijk liefdevol team van vrijwilligers aan, samen met  het bestuur.

Daarnaast doe ik de administratie en  alles wat er verder nog komt kijken bij het centrum en de Temple of Happiness…