Mariposa Tantra Minifestival

11 Februari MARIPOSA Tantra mini festival: VALENTINE EDITIE

Mariposa betekent vlinder… Als vlinders kruipen we uit onze cocon, waarna we onszelf voeden met nectar: verrukkelijke, vitale levensenergie.

Op het dagprogramma staan drie workshops. Na afloop is er potluck diner.

De prijs is 60 euro voor drie workhops, lunch, hapjes en drankjes. Leden van de Temple of Happiness betalen 50 euro.

We hanteren tijdens Mariposa programma kleurcode roze, wat betekent: Er is sensuele, zachte tantrische transformerende energie. Geen seksuele handelingen. Soms is het bloot, als de workshopsleiders dat expliciet aangeven (bloot is nooit verplicht).

EXTRA EXTRA EXTRA…

In de avond is er Wild Ecstatic! Een heerlijk concious dance party, met oa hot tub in de tuin! Daarvoor kan je een apart kaartje kopen en als je aan Mariposa meedoet krijg je korting, zie agenda!

 

Data:

Elke 2 maanden op de tweede zaterdag! Namelijk op: 11 februari, 8 april 2023.

 

Programma Mariposa 11 Februari:

9:30 Welkom, thee en knuffels

10:00 Workshop 1

12:00 Lunch

13:00 Workshop 2

15:00 Theepauze

15:15 Ritueel: Divine Tantric Touch door Mark & Jivanmukta van Wilde Ziel

17:15 Afrondende cirkel en samen opruimen

 

18:30 Potluck diner, neem wat lekker te eten mee!!

19:30 – 01:00 Deur open voor het avondprogramma Wild Ecstatic!: Sacred Cacao ceremony & Wild Ecstatic Dance Journey met DJ Venus, conscious play .. en meer.. Zie agenda.

 

Uitleg workshops/teachers 11 Februari

 

 

Divine Tantric Touch Ritueel van Wilde Ziel:

Divine Tantric Touch is neo Tantrisch. Het brengt de therapeutische invloed van afgestemd en zacht aanraken van het Westen en de meditatieve kracht van Yoga, Mantra en Meditatie uit het Oosten samen tot een krachtig, transformerend ritueel. Door onze leefwijze in het verstedelijkte Nederland, bewegen we veel te weinig en doen we teveel straling en negatieve invloed op van onze vervuilde, overvolle omgeving. Door tijdsdruk ervaren we nauwelijks de ruimte om helemaal tot ontspanning te komen, waardoor we de diepte van meditatie nauwelijks kunnen ervaren. Vanuit dat inzicht is Neo tantra ontstaan, in samenwerking met monniken, Yogi’s en guru’s die met een tantrische, meditatieve achtergrond naar het westen kwamen, zo’n 50 jaar geleden. Vanuit liefde voor onze leraren ontwikkelen Mark en Jivanmukta (Janine) van Wilde Ziel, wekelijks eigentijdse neo tantrische rituelen. Het zijn prachtige vormen van afgestemd huidcontact, adem, klank en beweging. Ze wekken energie op, die ons geblokkeerde voelen en waarnemen uit de weg ruimen en de natuurlijke stroom in je lichaam herstellen. Waardoor je (weer) het contact kunt ervaren met het wervelende, scheppende, orgastische, goddelijke bestaan.