Over ons:
Wij zijn Maxime en Joey Caton. Dat we deel zijn van een eeneiige tweeling heeft ons gevormd tot wie we zijn. Een tweelingzus is een maatje voor het leven en een continue spiegel, of je het nu wil of niet. Hierdoor hebben we altijd geweten wat de kracht is van reflectie, en van verbinding.

Maxime Caton is gecertificeerd Knuffelworkshop facilitator bij Knuffelworkshops Nederland en België / Cuddle Workshops International.
De facilitators aangesloten bij deze organisaties hebben een opleiding gehad en staan onder supervisie om de continue, hoge kwaliteit van de workshops te behouden. In alle workshops gelden dezelfde spelregels.

Joey Caton, Maxime’s tweelingzus, deelt de passie voor intimiteit. Zij is momenteel bezig met een training als Ritual Play facilitator.

Zowel Maxime als Joey staan voor oprechtheid naar jezelf en anderen, en consensuele intimiteit.
Samen geven zij verschillende intimiteitsworkshops onder de naam Moving Intimacy.

 

Mocht je een klacht of opmerking hebben, dan kun je die (desgewenst anoniem) indienen via de website: www.knuffelworkshops.nl.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en/of like onze pagina op Facebook:
https://www.facebook.com/cuddleworkshopsinternational.
Vind ook onze community in de Facebook groep Knuffel Workshops:
https://www.facebook.com/groups/1951936818447514/.
Ben je woonachtig in België of Nederland, dan kun je kiezen om de Internationale en/of de Nederlandse pagina’s te liken:
Facebook page: https://www.facebook.com/knuffelworkshop
Facebook group: https://www.facebook.com/groups/859900580713567/)