Naam: Janine Vermeulen
Docent: Tantra Yoga, Massage, Massagedans, Meditatie, Empowerment
Bedrijfsnaam: Atelj de Kim
Website: www.wildeziel.nl
Tel. 06-13795437

Iets over mij:
Sinds 2002 ben ik ondernemer. Ik heb mij ontwikkeld van jurist tot beleidsadviseur en procesbegeleider bij de Rijksoverheid. Toen ik kinderen kreeg, sloeg de balans om van carrière maken en in het hoofd zitten, naar er echt kunnen zijn voor elkaar. Doen wat ertoe doet. Ik ontdekte Empowerment, schoolde om tot Trainer & Coach en richtte Atelj de Kim op. De methodiek van Empowerment ondersteunde mijn spirituele pad en van daaruit kwam ik in contact met het gedachtegoed van Tantra.
Na een heftige burn out en een financiële crisis in mijn bedrijf, leerde ik Mark kennen en onze samenwerking begon aanvankelijk als Tantra maatjes, later geliefden. Door het vele sparren en oefenen met Mark leerde ik om echt helemaal in mijn lijf te zijn en in het Hier & Nu. Met een achtergrond van seksueel misbruik was ik nooit echt helemaal geaard geraakt. Maar door het ademen, mediteren en aanraken, leerde ik heel goed mijn verlangens uit te drukken en ook mijn grenzen aan te geven. Ik geniet elke dag van wat Tantra mij brengt. Mijn opleiding en levenservaring neem ik mee in de Tantra massage en coaching sessies die ik geef  en in de samenwerking met Mark bij Wilde Ziel.

Bij het Centrum voor Happiness verzorg ik samen met Mark de vrijdagavond programmering en de activiteiten van Wilde Ziel. Ook verzorgen we (als medebestuursleden) bijeenkomsten van de Nederlandse Vereniging voor Tantra Professionals in het Centrum.

Activiteiten in het Centrum voor Happiness:
A Touch of Divinity: open massage avonden
A Touch of Divinity: voor stellen
A Touch of Divinity: voor vrouwen
Massagedans: open dans avonden
Playful Abundance: open avonden
Playful Abundance: jaartraining
Playful Abundance: retreats
Playful Abundance: open workshops
Playful Abundance: voor vrouwen
Sacred Soul Release: retreats
Tantra Gathering: meerdaags festival
Wild Soul Party: open dans avonden