Howdy Tio leeft als Bodywork artist en wat hij noemt: Awareness In Motion.

Hieronder vallen Bodywork sessies (waar hij ook levenstrajecten begeleidt), Movement training, Stoelwerk trainer, Thai massage leraar/therapeut, leraar Internal Martial Arts ( Taiji, Bagua en Qigong in zijn school WDP NL).
Zijn benadering is het volgen van natuurlijke principes en handelen in het moment.

Met dit als basis “ziet” Howdy hoe de connecties lopen in het lichaam en reageert daarop met welke techniek/beweging optimaal te gebruiken is.
Het gaat daarbij om te kunnen zien en voelen wat het lichaam/mind vraagt en daarop kunnen inspelen. Hiermee kan je de (disconnectie) volgen aan de hand van Biodynamics (hoe het lichaam zich verhoudt).

Zijn werk en zienswijze komen voort uit Thai massage van Ajahn Pichest (Chiang Mai), Internal martial arts Ismet Himmet (WDP-China), Shiatsu, Chi Nei Tsang van Khun Ni (Chiang Mai), Chinese geneeskunde, Cranio sacraal training (Rosemary), diverse meditatie trainingen en Ayahuasca.

Verder geeft Howdy workshops/trainingen in Thai massage, stoelwerk, bewustzijns trainingen, is hij bodywork begeleider in retreats en geeft hij Taiji, movement voor bedrijven en particulieren in Nederland en buitenland.

Contact met deze docent: info@howdytio.com  of +31 6 11373803(WhatsApp)