Het geschenk van Liefde – opstellingen & meditatie

DE LIEFDESSTROOM IS EEN MYSTERIE EN TEGELIJK DE GROOTSTE DRIJVENDE KRACHT IN ONS LEVEN

Met welke levenslessen had jouw ziel bedacht zich in dit leven uiteen te zetten? Tijdens onze serie van spirituele opstellingsdagen kun je hiernaar op zoek gaan en ontdekken wat je ziel van plan was.

Misschien is ze – trouw aan jouw familieziel – naar verstoringen in de liefdesstroom getrokken en heeft ze uit liefde taken op zich genomen waar jij je niet van bewust bent en mee worstelt.

Het kan zijn dat jij moeite ervaart er helemaal te zijn, je eigen plek te vinden en in te nemen of grenzen aan te geven, of dat je af en toe overspoeld kunt raken door emoties. Ook kunnen vragen over verlangens en herhalings-patronen in relaties je bezig houden. M.b.v. oefeningen, opstellingen en deelrondes kun je de realiteit gemakkelijker aannemen. En er kan heling plaatsvinden door opnieuw, maar nu bewust, Liefde toe te laten.

Wij hebben beiden het grote geschenk van Liefde in ons leven ervaren en zijn hierdoor geïnspireerd. We werken met beweging, stilte, meditatie, opstellingen en oefeningen. Door meerdere dagen met dit thema te werken kun je een proces met jezelf aangaan dat zich kan verdiepen naar kernpunten in jouw bestaan!

Voor het komend jaar staan de volgende data op zondagen gepland!

2019:    24 november 2019

2020:     8 maart 2020, 12 april 2020 en 7 juni 2020

Prijs per dag:     € 55

Locatie: Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in HW 10, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam (ingang achterzijde)

Voor vragen en aanmelden:

 

Elisabeth Ouborgouborg@zonnet.nl of via 06-25227661

Ik kijk ernaar uit je (weer) te ontmoeten!   Elisabeth 

 

Neem contact op met de docent om je aan te melden