Het geschenk van Liefde – opstellingen & meditatie

DE LIEFDESSTROOM IS EEN MYSTERIE EN TEGELIJK DE GROOTSTE DRIJVENDE KRACHT IN ONS LEVEN

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, je bent van harte welkom met eigen thema’s en levensvragen!

Opstellingen zijn een prachtig middel om meer zicht te krijgen op dilemma’s en keuzes die een rol hebben gespeeld in je voorgeschiedenis.

Onze ouders en voorouders hebben binnen hun omstandigheden gedaan wat zij konden. Natuurlijk waren er situaties en gebeurtenissen waar zij geen grip op hadden, maar die van invloed zijn geweest op onze levensloop.

Via opstellingen kun je onverwerkte gebeurtenissen uit het leven van jou en je familie liefdevol verkennen. Als liefdesenergieën en breuklijnen vanuit het verleden naar het heden oplichten, is er de mogelijkheid je te verzoenen met je levensloop omdat duidelijk wordt waar (klank)heling kan plaatsvinden.

Hierdoor kun je meer aanwezig zijn in het hier-en-nu en voel jij je vitale levensenergie vrijer stromen. Als jij je eigen authenticiteit en kracht ervaart, kun jij ook je toekomst bewuster vormgeven. 

Voor het komend jaar staan de volgende data op zondagen gepland!

2020:    pm

Prijs per dag:     € 55

Locatie: Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in HW 10, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam (ingang achterzijde)

Bijzonderheden: Graag een eigen lunchpakketje meenemen.
Voor koffie/thee/koekjes en soep wordt gezorgd! 

Teachers: Eizabeth Ouborg ism Marja Langendijk

 

Voor vragen en aanmelden:

 

Elizabeth Ouborg

 

Neem contact op met de docent om je aan te melden