Koop hier je kaartje

Tijd voor jezelf – Geleide meditaties:

Elke eerste donderdag van de maand, 19.45- 21.15 uur, geleide meditaties en sensitools om je energie goed te managen.

Zin om op een ontspannen manier weer helemaal tot jezelf te komen en je eigen kracht te hervinden? Weer in het moment kunnen zijn, zonder dat je jezelf verliest in allerlei emoties en gedachten? Zodat je vanuit zachte kracht de nieuwe maand in kunt met een passende intentie?

Maandelijks kun je bij Nathasja van Helderheid Coaching geleide meditatiesessies volgen. In een kleine groep maak je via meditatie, ademhaling, visualisatie en dialoog contact met je lijf en je intuïtie. Je leert speciale Sensitools om je energie goed te kunnen managen.
Je laat alles wat jij niet nodig hebt los en verstevigt je basis voor de komende maand. Je laadt weer helemaal op. Je wordt je weer bewust van je lijf en voelt wat je nodig hebt. Je kunt ervaren hoe het is om in het moment te zijn. Zodat alles er gewoon mag zijn.

Ik begeleid je in dit proces met mijn stem en mijn liefdevolle energie. Ook geef ik je een energie bad. Deze energie zorgt voor veiligheid, transformatie en heling. Je kunt deze Sensitools vervolgens zelf toepassen in je dagelijks leven op een manier die bij jou past.

Activiteit:Tijd voor jezelf – Geleide meditaties
Locatie: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Studio 14, ingang achterzijde
Data
:Elke eerste donderdag van de maand: 6 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei.
Tijd:19.45-21.15 uur
Ticket prijs:15 euro per avond voor 1,5 uur inclusief thee en snacks
Ticketlink: via contact met docent
Meenemen:Zorg dat je makkelijke kleding draagt. Alle materialen zijn aanwezig, maar als je dat fijner vindt, kun je natuurlijk ook zelf een matje, kussen en deken meenemen. Het is handig om je inzichten, symbolen, beelden en/of ideeën na afloop op te schrijven. Ik heb papier en pennen, maar neem vooral je eigen dagboek of notitieboekje mee als je dat hebt.
Parkeren:gratis

Organisator:Helderheid Coaching en Training
Docent:Nathasja Gootjes
Website:http://helderheid-coaching.nl/nathasja
Email:nathasja@helderheid-coaching.nl
Tel.06-23386699