Koop hier je kaartje

Tijd voor jezelf – Geleide Energiemeditaties:

Elke eerste donderdag van de maand, 19.45- 21.15 uur, geleide meditaties en een persoonlijke energiebehandeling

Zin om op een ontspannen manier weer helemaal tot jezelf te komen en je eigen kracht te hervinden? Weer in het moment kunnen zijn, zonder dat je jezelf verliest in allerlei emoties en gedachten? Zodat je vanuit zachte kracht en in balans de nieuwe maand in kunt?
Maandelijks kun je bij mij, Nathasja van Helderheid Coaching, geleide meditatiesessies volgen. In een kleine groep maak je via meditatie, ademhaling, visualisatie en dialoog contact met je lijf en je intuïtie. Je leert speciale tools om je energie zelf weer in balans te brengen.

Je laat los wat niet meer nodig is en verstevigt je basis. Je laadt je helemaal op en word je weer bewust van je lijf. En voelt wat je nodig hebt. Je kunt ervaren hoe het is om in het moment te zijn. Zodat alles er gewoon mag zijn.
Ik begeleid je in dit proces met mijn stem en liefdevolle energie. En geef ieder een energiebehandeling. Mijn energie biedt gronding, helderheid, balans, veiligheid, transformatie en heling.

Ik heb al een aantal keer een meditatie-avond van Nathasja bijgewoond. Dat voelt elke keer weer als thuis komen bij mezelf. In mijn hectische bestaan is het zo belangrijk om even tijd te nemen voor mij zelf en tot mezelf te komen. Nathasja begeleidt ons met haar prettige stem via ontspannende meditaties, waarbij ik bij diepere lagen van mezelf kom. Ze lijkt precies aan te voelen wat we nodig hebben. Ze geeft ruimte voor wat er ontstaat. Zo’n meditatie-avond is een cadeautje voor mezelf. En werkt ook daarna nog dagelijks door, doordat Nathasja handige tips geeft hoe je de meditatie zelf kunt toepassen.
Marije – ondernemer, yogalerares en producent

 

Activiteit: Tijd voor jezelf – Geleide Energiemeditaties
Locatie: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Studio 14, ingang achterzijde
Data: Elke eerste donderdag van de maand: 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni 2020.
Tijd:19.45-21.15 uur
Ticket prijs:15 euro per avond voor 1,5 uur inclusief thee en snacks
Ticketlink: stuur een app naar 06-23386699
Meenemen:
– makkelijke kleding
– een opschrijfboekje
Parkeren: gratis

Organisator:Helderheid Coaching en Training
Docent:Nathasja Gootjes
Website:http://helderheid-coaching.nl/nathasja
Email:nathasja@helderheid-coaching.nl
Tel.06-23386699