Divine Tantra Winterretreat

Liefde is universeel, als je goed in je energie zit kun je met iedereen een relatie hebben..

Mark

Ontdek alles over Tantrische relaties in deze twee daagse intensive!

Docenten: Mark Naaborgh & Janine Vermeulen.Op 19 en 20 december is er in Centrum voor Happiness een heel bijzondere Tantra intensive:

  • Net voor de kerst en zin om je partner een heel bijzonder cadeau te geven?
  • Op zoek naar een partner voor jezelf en je weet niet hoe en waar?
  • Energie-boost nodig om stappen te durven zetten?

Elke relatie heeft een verhaal… Soms lijkt het of je telkens dezelfde dingen in elkaar raakt… Hoe ontsnap je hier nou aan? Hoe groei je hierin?
Met Tantra leer je hoe je bewuster kunt worden van jou eigenste innerlijk, jouw spirituele “Divine” vonk.
Want als je je helemaal daarmee verbonden voelt is het niet moeilijk om je hart helemaal onvoorwaardelijk open te stellen voor iemand anders…

Mark en Janine, zelf een stel, hebben in Tantra ontdekt hoe de dagelijkse beslommeringen te ontstijgen en in elk moment – mits je er bewust van bent- de innerlijke passie en extase te (her) ontdekken. Relaties kunnen jarenlang sprankelend en nieuw blijven. Jarenlang kun je in elkaar de meest mooie goddelijke vrouw of man ervaren, ook al ben je heel verschillend van elkaar …

Voor wie is deze retreat geschikt?
Voor mensen die durven en willen genieten  van hun leven. Die niet bang zijn voor contact en aanraking. En die bloot durven te zijn, ook al hoeft er niks. Naaktheid is je natuurlijke staat en heeft niets met seks te maken.

De retreat is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar tantrische energie en bereid zijn om zich open te stellen voor elkaar (en niet alleen voor je eigen partner maar ook voor anderen en zelfs voor mensen van je eigen geslacht!) om te leren wat adem, Yoga, energie transformatie en rituelen kunnen brengen in jouw leven.
Dan wordt het leuk, uitdagend en soms ook emotioneel. Wees gewoon open en durf te onderzoeken waar je nog in te leren hebt, dan is er niets aan de hand en kun je alles aan. Ook al heb je weinig ervaring in Tantra, als je jezelf open durft te stellen ben je welkom.

Programma:
(slechts héél voorlopig, laat je verrassen…!)

zaterdag:
Welkom & uitleg programma, intentie cirkel, intro Divine Tantra,  sharing en meditatie.
Kriya Yoga en drukpunt/energetische massage om los te worden in je lichaam.
Na de lunch: verbindend dansen, tantrische meditatie, liefdevol aardingsritueel, massagevormen om hogere energie op te bouwen en je seks en hart te verbinden.
Na diner:
Cleaning ritueel met warm water massage in de hot tub

Zondag:
Ochtend meditatie/yoga
Ontbijt
Sharing, check
Afstand/nabijheids oefeningen, oefeningen voor verdieping intimiteit in relaties
Lunch
Puja ritueel: tantrisch trouwen met jezelf en/of elkaar: wat is de essentie waaraan je trouw wilt zijn…
Sharing & afronding.

Tantra is geen cursus, het is een levenshouding. Soms moet je even door het “eerstejaarsgevoel” heen, waarbij je nog denkt in “met die wel en die niet”… maar in Tantra leer je dat liefde universeel is en de kunst is om in je eigen hart te komen..

Janine

Praktisch:

Tijden:

Zaterdagochtend: 10:00 uur (9:30 inloop) start. Einde programma:  ongeveer 23:30. Zondag: 8:00 start (7:45 deur open), einde: 17:30 uur.

Kosten:

Deze winterretreat kost: 175 euro pp. en 350 per stel, exclusief overnachting dus. Alle maaltijden, hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Alleen voor de overnachting moet je zelf zorgen.

Meenemen:
Neem warme sokken mee (voor na de massages), extra grote handdoeken en een grote fleece deken, massageolie, waterflesje en watje nodig hebt aan kleding en toiletgerei.

Parkeren:

Op zaterdag 2,50 per uur tot 1900 uur, daarna gratis.

Bereikbaarheid en adres: zie contactgegevens.