Chitta! Koop hier je kaartje...

Chitta 24 mei 2019, DJ IRaas (Iraas Korver)

iRazya (Iraas Korvers) is een nieuwe opkomende dj uit de conscious dance en Esctatic Dance scene. Ze geeft ook ceremonies en Ecstatic Flow lessen, een combinatie van yoga en dans.
Haar stijl is speels en contrastrijk en gaat van wild tot verstild. Tribal, electro, dub, drum ‘n bass, break beat, big beat, met een Arabisch of Indiaas sausje.
Ze laat je alle hoeken van de dansvloer zien en danst ook zelf graag een nummertje mee achter de dj-booth.

Chitta 24 mei 2019 met optreden viool/zang van Pernilla Kannapinn

Pernilla Kannapinn is a musician and a traveller. She is a dreamer, a soul sister, a human. She is an artist and a composer, a learner and a teacher, a finder yet a seeker, a singer and a violinist.
She is a story teller. About the endless wonders of what we call our world and beyond it. Her stories are accompanied by her weeping violin and an ancient, almost forgotten art of whistling. It is a tale in spoken and unspoken languages – the words are crumbling out of her old battered suitcase and newborn and ancient melodies are dripping from the velvet tone of her 350-year-old violin. She just came back from a long journey and wrote a new book: new storytelling so!

photographer Pernilla: Stephan von Knobloch

Chitta!

Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes.

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

  • 24 mei 2019: Dj iRazya (Iraas Korver) + optreden zang/viool van Pernilla Kannapinn
  • 28 juni 2019:
  • 27 september 2019:
  • 25 oktober 2019:
  • 22 november 2019:
  • 27 december 2019 (Special):

Chitta betekent het bewuste hart.

Het zijn conscious dans avonden, met voorprogramma en leuke extra’s. Voel je vrij op te gekke muziek van een bekende DJ of aanstormend talent ! We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

Deur open: 19.30 uur.
De avonden starten om 20.00 – 21.30 uur met een voorprogramma dat bestaat uit: speelse workshop, satsang of live muziek (the floor is yours, hier kan jij ook staan*).
Vanaf 21.30 uur is er blote voeten dansparty met een heel unieke, talentvolle en/of een zeer bekende DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party.
De avonden eindigen rond 1.30 uur.

Ticket prijzen

Data: Elke vierde vrijdag van de maand: 25 januari 2019, 22 februari, 22 maart (special), 26 april, e.v.
Tijd:
1900 deur open,19.30, voorprogramma 19.30-21.00, Party tot ongeveer 1.00
Tickets:  voorprogramma + party:online voorverkoop: 20,00 euro. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.

Parkeren: gratis, OV op 5 minuten loopafstand

Er is plek voor ongeveer 70 – 80 personen

Adres

Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang

Organisator: Centrum voor Happiness (Janine, Mark en vrijwilligers)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta! is méér dan blote voetendans want:

Chitta kunnen we niet uitleggen, dat moet je ervaren…
Een terugblik: Bij de aftrap op 28 september 2018 waren er meteen al 54 mensen, die tot laat met elkaar het leven vierden in dans, ontmoeting, gesprekken en knuffels.
Birkit Rietveld viel spontaan in voor de ziek geworden zangeres en nam iedereen mee in haar geïmproviseerde zang, begeleid door hang.
DJ Kareem Raïhani heeft met zijn geweldige muziek de plek echt ingewijd.
De hot tub en het vuur op de binnenplaats waren een succes. Evenals de ijsjes en de zelfgemaakte kombucha van Tanya Rozenthal en van Mr. Kombucha.

Elke Chitta! heeft een eigen accent

Op 26 oktober 2018 kwam de Gypsy goddess Pernilla ons verwennen met haar optreden op viool en zang. En DJ THeo Berlie die al een geweldige naam heeft opgebouwd in Nijmegen bij Ecstatic Dance, sloeg meteen aan in Amsterdam. Op 23 november 2018 was het weer groot feest, lekker druk nu en was de hot tub erg in trek. De sfeer zat er meteen goed in dankzij de verbindende, humoristische Satsang Battle die Floris Koot gaf ….DJ Esta Polyesta pakte het meteen over voor een knalfeest, wat draait zij goed zeg. En de chocoladefontein maakte het helemaal af..mmm…wat is dat heerlijk zeg!

Goede Dj’s!

We gaan voor kwaliteit, het wordt echt een feestje: tot en met april staat er al een hele rij Dj’s klaar die een voortreffelijke reputatie hebben ….

Verwenmomentjes

Er zijn allerlei extra’s op de avonden, zoals massage, chocoladefontein, verrassende acts, zelfgemaakte gratis exotische drankjes met fruit, er is een hot tub!!! (zelf handdoek meenemen) en een houtvuurtje.
De ruimtes zijn ingericht met verrukkelijke zachte zitzakken, uitbundige versiering, warme kleuren…
Met dank aan ons team van liefdevolle vrijwilligers!

Als je van ver komt kun je blijven slapen: mail ons dan even van tevoren en neem een slaapzakje mee.

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren, maar ook goed OV op loopafstand (OV reistijd tot het centrum: 10 minuten, Schiphol 7 minuten).

Chitta! is iets om naar uit te kijken!

Co-creatie

*Geef jij cursus of wil je iets nieuws uitproberen? Vertel het ons en wie weet kan jij hier ook een keer staan! 
Ook vrijwilligers zijn welkom om de zaal te versieren en bekendheid te geven aan onze evenementen.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta!
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065 AS
Begin tijd
24 mei 2019
Eind tijd
25 mei 2019
Description
Chitta! Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes. Deze maand DJ iRazya (Iraas Korver) en live concert van Pernilla Kannapinn: viool/zang & verhalen!
Offer Price
EUR 20.00