Chitta! Koop hier je kaartje...

CHITTA! 25 oktober met DJ Bravon van Zutphen
DJ BRAVON
DJ Bravon van Zutphen draait voor het éérst bij Chitta !
 
Bravon houdt met heel zijn wezen van muziek en blote voetendans is zijn favoriete speelplaats. Hij stemt zich af op de energie van de dansers en voelt intuïtief welke muziek er gedraaid wil worden. Zo is elke avond een verrassing en afgestemd op het moment. DJ Bravon heeft een voorliefde voor melodische muziek en aardse grooves, de dynamiek tussen hoog en laag tempo, van klassiek tot ritmische tribal. Hij draait muziek vanuit alle windrichtingen en allerlei genres.
 
Nieuwsgierig naar de muziekkeuze van DJ Bravon? Beluister dan één van zijn opnames: https://www.mixcloud.com/nvanzutphen
 
Of volg hem op Facebook:
https://www.facebook.com/pg/djbravon

 

 

CHITTA! vrijdag 25 oktober: Laura Ayana & Ganesh met mantra concert!
We kennen Laura oorspronkelijk omdat Kareem ons naar haar concert toestuurde, een paar jaar geleden. In juni waren ze voor het eerst te gast tijdens het Tantra Roots Festival bij ons in Amsterdam en nu zijn ze wegens groot succes weer terug!
Laura  Ayana en Ganesh maken muziek afkomstig uit verschillende culturen, toegewijd aan universele liefde. Zij maken daarbij onder andere gebruik van zang, gitaar, tabla, sjamaanfluit en bānsuri. “Wij zien uit naar deze mooie avond en om samen mooie momenten te beleven!”
De teksten zijn bijvoorbeeld afkomstig van Indiase mantra’s, Native American gebeden, Afrikaanse volksmuziek en uit het Sufisme.
We kijken weer naar ze uit!
CHITTA! nu op ZATERDAG 23 november met DJ Esta Polyesta!

DJ Esta Polyesta

DJ Polyesta. Global Beats, World Music, Ethno House, Electro Swing, Tech House, Lounge and Chill Out. DJ, organiser, blogger and radiohost. Resident at Little Buddha Amsterdam ( Buddha Bar), Ruigoord, Noorderlicht, Odessa Amsterdam.

Ecstatic Dance DJ and ceremony leader

Proud  and honoured to have you back before you go to India, Esta!

 

 

CHITTA! Zouk Dance workshop 23 november van Brazilian Dance Arts

Depending on the style of Brazilian zouk, you can see a close connection embrace and long graceful steps, strong hip movements, body isolations and upper-body torsions, wild spins and whip-like head movements. While the dance is often called sensual, it is not sexual or erotic. It is danced by people of all ages in night clubs, dance schools and events around the world!

About us

CHITTA! speciale eindejaarseditie : zaterdag 28 december: concert Marieke Harmsen (harp)

Marieke Harmsen betovert je met haar prachtige harp! Laat je lekker meenemen en daarna voetjes van de vloer!

CHITTA! zaterdag 25 januari: DJ Bravon

DJ Bravon, Bravon van Zutphen

Dat wordt bruisen en zweten op de dansvloer, met  de veelzijdige DJ Bravon. Luister zelf maar naar een mix van global sounds en zelfs techno beats. Héérlijk!

 

Chitta!

Is t/m 25 oktober elke vierde vrijdag van de maand. Vanaf november elke vierde ZATERDAG van de maand!!! Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals: massage, hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom. Bovendien zijn de drankjes en hapjes inbegrepen bij de prijs (behalve wijn/bier). En parkeren is gratis (na 19.00 uur) en voor de deur!

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

  • vrijdag 25 oktober 2019: Chitta! met Laura Ayana & Ganesh (Mantra concert met o.a. zang, gitaar, tabla) en Dj Soulfine (Josefien Slot)
  • zaterdag 23 november 2019:Chitta! OP ZATERDAG!! met Dj Esta Polyesta!!
  • zaterdag 28 december:  Chitta op zaterdag eindejaars special, met DJ en bijzonder harp concert van Marieke Harmsen
  • zaterdag 25 januari: met DJ Bravon van Zutphen!

Over Chitta (algemene informatie)

Chitta! betekent het bewuste hart.Voel je helemaal welkom op onze conscious, blote voeten dans avonden, met speels en verbindend voorprogramma en leuke extra’s. Elke maand is er te gekke muziek van een goede DJ, die in de sfeer van world/tribal/underground/ecstatic draait. We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

19:30: deur open
20:00 – 21:15 uur  leuke workshop of live muziek
21:15 – 1:30 blote voeten dansparty met  leuke DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party. Elk maand andere DJ, die draait tot 00:30, daarna draait onze huis DJ Aneni (Janine) nog een uurtje.

Verder zijn er bij Chitta! altijd lekkere hapjes, zoals bijvoorbeeld een Chocolade fontein met fruit…of marshmellows roosteren in het vuur… Ook serveren we muntwater, verse gemberthee, fruitwater etc. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen! Alleen voor licht alcoholische drankjes vragen we je een donatie.

Praktische info

Data: Vanaf november : Elke vierde zaterdag van de maand :  vrijdag 25 oktober en daarna zaterdag 23 november en verder.
Tijd:
19:30 deur open, workshop/concert: 20:00 – 21:15. Party tot ongeveer 1:30 uur.
Tickets:  voorprogramma + party: online voorverkoop: 20,00 euro. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.
Blijven slapen:
Als je van ver komt of een wijntje drinkt, kun je blijven slapen. Dat kost 10,00 euro, incl. ontbijt. Graag even e-mailtje sturen voor je reservering. Neem zelf een slaapzakje en een kussensloop mee.
Diner vooraf: je kunt vooraf mee eten, graag 24 uur tevoren uiterlijk, reserveren. De kosten bedragen 10 euro voor een maaltijd.
Adres:Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang
Organisator: Centrum voor Happiness en Wilde Ziel (Janine, Mark)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

Parkeren: na 19:00 uur gratis, OV op loopafstand!
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren. Maar ook OV is op loopafstand: 5 minuten vanaf de tranhalte Johan Huizingalaan en 11 minuten vanaf station Lelylaan.  De OV (trein)reistijd tot het centrum is maar 10 minuten, en  tot Schiphol duurt 7 minuten.

Co-creatie maakt het extra leuk

De sfeer bij Chitta! is super gezellig, het is niet te groot en niet te klein. Vanaf 16.00 uur zijn er altijd al een paar mensen, die komen meehelpen, ze koken samen en we eten ook met elkaar van tevoren. Zodoende zetten we alvast een heerlijke energie neer. Wil je als co-creator meedoen, dan betaal je 7,50 euro voor het hele feest, inclusief de workshops (4 tickets beschikbaar, zie ticketlink). (DIt geldt alleen voor nieuwe vrijwilligers en niet voor het vaste team).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta Dansfeest 25 oktober 2019
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065as
Begin tijd
25 oktober 2019
Eind tijd
26 oktober 2019
Description
Chitta! Op 25 oktober met concert van Laura Ayana en Dj Soulfine, lekker op je blote voeten dansen. Diner vooraf is mogelijk (apart reserveren), veel hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. En er is early bird!
Offer Price
EUR 15.00 - 25.00