Chitta 28 maart, DJ Theo Berlie

Theo Berlie, bekend van Ecstatic Dance Nijmegen en Nijmegen danst, heeft al een paar keer bij Chitta gedraaid, en dat beviel! Dus vandaar dat hij er 28 maart 2020 weer is, we kijken naar hem uit! Zwoele, sexy, soms wat soul en veel tribal sets… om bij weg te dromen en dansen op de dansvloer..

Chitta 25 april: DJ Winston met workshop Zouk dance!!

Winston is Zouk dance teacher èn hij is DJ! Zo ook vanavond, deze internationale beroemsheid komt special bij ons draaien en les geve, omdat hij Chitta en ons zo leuk vindt! we zijn vereerd, nieuwsgierig en trots!

26 juni Bravon van Zutphen

Bravon sprankelt op de dansvloer, energiek , jong en draait geweldig! We weten dat iedereen de dansvloer opstuift, op zijn set!

Chitta! Koop hier je kaartje...

23 mei (speciale editie tijdens het Tantra Roots Festival)

Chitta: conscious dance party, het liefste & gezelligste blote voeten dansfeest van Amsterdam!

28 maart wordt weer een super feest!! Want Theo Berlie is onze DJ.

En die heeft eerder geweldige sets gedraaid!

Neem een schoon t-shirtje mee, dat wordt weer zweten of ga tussendoor even buiten afkoelen bij het vuurtje of snoep van het fruit bij de chocoladefontein! 

CHITTA is elke vierde ZATERDAG van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals: massage en loungeroom. Bovendien zijn de drankjes en hapjes inbegrepen bij de prijs (behalve wijn/bier). Parkeren is gratis (na 19.00 uur) en voor de deur! OV is op 5 minuten loopafstand en in 10 minuten ben je in het Centrum.

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

CHITTA IN 2020: 

  • Zaterdag 28 maart: DJ Theo Berlie
  • Zaterdag 25 april: DJ Winston, met ZOUK dansworkshop!
  • Zaterdag 23 mei: DJ Soulfine (Josefine Slot)
  • Zaterdag 27 juni: DJ Bravon
  • Zaterdag 22 augustus: strandfeest
  • Zaterdag 26 september:
  • Zaterdag 24 oktober:
  • Zaterdag 28 november:
  • Zaterdag 26 december: kersteditie

Over Chitta (algemene informatie)

Chitta! betekent het bewuste hart. Voel je helemaal welkom op onze conscious, blote voeten dans avonden, met speels en verbindend voorprogramma en leuke extra’s. Elke maand is er te gekke muziek van een goede DJ, die in de sfeer van world/tribal/underground/ecstatic draait. We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

19:30: deur open
20:00 – 21:15 uur  leuke workshop of live muziek
21:15 – 1:30 blote voeten dansparty met  leuke DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party. Elk maand andere DJ, die draait tot 00:30, daarna draait onze huis DJ Aneni (Janine) nog een uur.

Verder zijn er bij Chitta! altijd lekkere hapjes, zoals bijvoorbeeld een Chocolade fontein met fruit…of marshmellows roosteren in het vuur… Ook serveren we muntwater, verse gemberthee, fruitwater etc. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen! Alleen voor licht alcoholische drankjes vragen we je een donatie.

Praktische info

Data: Elke vierde zaterdag van de maand: 25 januari, 22 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 27 juni, 22 augustus (strandfeest), 26 september, 24 oktober, 28 november, 26 december (kersteditie)
Tijd:
19:30 deur open, workshop/concert: 20:00 – 21:00. Party tot ongeveer 1:30 uur.
Tickets:  voorprogramma + party: online voorverkoop: 20,00 euro. of early bird/budget kaartje. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.
Blijven slapen: 
Als je van ver komt of een wijntje drinkt, kun je blijven slapen. Dat kost 10,00 euro, incl. ontbijt. Je kunt daarvoor alleen van tevoren een kaartje kopen. Neem zelf een slaapzakje en een kussensloop mee.
Diner vooraf: je kunt vooraf mee eten, je kaartje kun je alleen van tevoren online kopen. De kosten bedragen 10 euro voor een maaltijd.
Adres:Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang
Organisator: Centrum voor Happiness en Wilde Ziel (Janine, Mark)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

Parkeren: na 19:00 uur gratis, OV op loopafstand!
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren. Maar ook OV is op loopafstand: 5 minuten vanaf de tranhalte Johan Huizingalaan en 11 minuten vanaf station Lelylaan.  De OV (trein)reistijd tot het centrum is maar 10 minuten, en  tot Schiphol duurt 7 minuten.

Co-creatie maakt het extra leuk

De sfeer bij Chitta! is super gezellig, het is niet te groot en niet te klein. Vanaf 16.00 uur zijn er altijd al een paar mensen, die komen meehelpen, ze koken samen en we eten ook met elkaar van tevoren. Zodoende zetten we alvast een heerlijke energie neer. Wil je als co-creator meedoen, dan betaal je 7,50 euro voor het hele feest, inclusief de workshops (4 tickets beschikbaar, zie ticketlink). (Dit geldt alleen voor nieuwe vrijwilligers en niet voor het vaste team).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta Dansfeest 25 januari 2020
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065as
Begin tijd
25 januari 2020
Eind tijd
26 januari 2020
Description
Chitta! Op 25 januari 2020, conscious barefoot dance party met DJ Bravon. Diner vooraf is mogelijk (apart reserveren). Zelfgemaakte hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Offer Price
EUR 15.00 - 25.00