Chitta! Koop hier je kaartje...NB kaartjes vanaf 15 euro (early bird tot 7 september!)

Chitta 27 september met: Jup Jansonius

Jup Jansonius draait en danst. Muziek is haar leven en liefde. In 1993 richtte zij met vrienden een radiostation op (fikkie illegaal) en vanaf dat moment draait ze al plaatjes.Tijdens haar corporate times heeeft ze het draaien en feest maken een beetje opzij gezet maar de afgelopen 6 jaar doet ze niets anders. Daarnaast is ze ook al jaren 5Rhythms dansteacher. Haar stijl van draaien kenmerkt zich in mijn ogen door een vette, sensuele beat, die je mééneemt. Ze connect met de dansers, omdat ze zelf danst en altijd nieuwsgierig is, naar wat mensen naar extase voert. Jup is een kanjer en dat voel je.

Chitta! 25 oktober met DJ Soulfine
Chitta! 22 november met DJ Theo Berlie

Chitta!

Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes.

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

  • 27 september 2019: Chitta met Jup Jansonius
  • 25 oktober 2019: Chitta! met Dj Soulfine (Josefien Slot)
  • 22 november 2019:Chitta! met Dj Theo Berlie
  • 27 december 2019 (Special): pm
  • 24 januari 2020: met DJ Bravon van Zutphen

Over Chitta (algemene informatie)

Chitta! betekent het bewuste hart.Voel je helemaal welkom op onze conscious, blote voeten dans avonden, met speels en verbindend voorprogramma en leuke extra’s. Elke maand is er te gekke muziek van een goede DJ, die in de sfeer van world/tribal/underground/ecstatic draait. We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

19:30: deur open
20:00 – 21:15 uur  leuke workshop of live muziek
21:15 – 1:30 blote voeten dansparty met  leuke DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party. Elk maand andere DJ, die draait tot 00:30, daarna draait onze huis DJ Aneni (Janine) nog een uurtje.

Verder zijn er bij Chitta! altijd lekkere hapjes, zoals bijvoorbeeld een Chocolade fontein met fruit…of marshmellows roosteren in het vuur… Ook serveren we muntwater, verse gemberthee, fruitwater etc. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen! Alleen voor licht alcoholische drankjes vragen we je een donatie.

Praktische info

Data: Elke vierde vrijdag van de maand: (juli zomerstop) 23 augustus strandfeest (let op afwijkende tijden en locatie), 27 september, 25 oktober en verder.
Tijd:
19:30 deur open, workshop/concert: 20:00 – 21:15. Party tot ongeveer 1:30 uur.
Tickets:  voorprogramma + party: online voorverkoop: 20,00 euro. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.
Blijven slapen:
Als je van ver komt of een wijntje drinkt, kun je blijven slapen. Dat kost 10,00 euro, incl. ontbijt. Graag even e-mailtje sturen voor je reservering. Neem zelf een slaapzakje en een kussensloop mee.
Diner vooraf: je kunt vooraf mee eten, graag 24 uur tevoren uiterlijk, reserveren. De kosten bedragen 10 euro voor een maaltijd.
Adres:Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang
Organisator: Centrum voor Happiness en Wilde Ziel (Janine, Mark)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

Parkeren: na 19:00 uur gratis, OV op loopafstand!
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren. Maar ook OV is op loopafstand: 5 minuten vanaf de tranhalte Johan Huizingalaan en 11 minuten vanaf station Lelylaan.  De OV (trein)reistijd tot het centrum is maar 10 minuten, en  tot Schiphol duurt 7 minuten.

Co-creatie maakt het extra leuk

De sfeer bij Chitta! is super gezellig, het is niet te groot en niet te klein. Vanaf 16.00 uur zijn er altijd al een paar mensen, die komen meehelpen, ze koken samen en we eten ook met elkaar van tevoren. Zodoende zetten we alvast een heerlijke energie neer. Wil je als co-creator meedoen, dan betaal je 7,50 euro voor het hele feest, inclusief de workshops (4 tickets beschikbaar, zie ticketlink). (DIt geldt alleen voor nieuwe vrijwilligers en niet voor het vaste team).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta Dansfeest 27 september 2019
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065as
Begin tijd
27 september 2019
Eind tijd
28 september 2019
Description
Chitta! We zijn weer terug in HW10 op 27 september met een nieuwe Chitta! Met voorprogramma + DJ + blote voeten dansen. Diner vooraf is mogelijk (apart reserveren), veel hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Offer Price
EUR 15.00 - 20.00