Chitta! Koop hier je kaartje...

DJ Skywalker (Ed Galjaard)

DJ Skywalker (Ed Galjaard), organiseert zelf al jaren dansfeesten: Spirit Dance. Zijn muziek is ecstatic, juicy, heart opening and playful en nodigt uit om lekker los te gaan op je blote voeten. Vanavond draait hij bij Chitta! en we zijn trots om hem (weer) te mogen ontmoeten. Zijn website heet Spirit Dance

Biodanza van Johan en Ankie

Centrum voor Happiness heeft er vanaf 6 september, een nieuw stel docenten bij! Namelijk Johan en Ankie Dwarshuis. Samen geven zij Biodanza Vivencia’s (lessen)  op vrijdagochtend. Biodanza is de dans van het leven en van je innerlijk potentieel. Johan en Ankie nemen je vanavond mee in hun eigenwijze, speelse aanpak van Biodanza. Kom proeven en genieten van de verbindende, vreugdevolle Biodanza van deze twee mooie mensen!

Chitta!

Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes.

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

  • 24 mei 2019: Dj iRazya (Iraas Korver) + optreden zang/viool van Pernilla Kannapinn
  • 28 juni 2019: DJ Skywalker (Ed Galjaard) + workshop Biodanza van Johan en Ankie.
  • 23 augustus 2019: Strandfeest! Locatie in Zandvoort, programma volgt zsm!
  • 27 september 2019:
  • 25 oktober 2019:
  • 22 november 2019:
  • 27 december 2019 (Special):

Chitta! betekent het bewuste hart.

Voel je helemaal welkom op onze conscious, blote voeten dans avonden, met speels en verbindend voorprogramma en leuke extra’s. Elke maand is er te gekke muziek van een goede DJ, die in de sfeer van world/tribal/underground/ecstatic draait. We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

19:30: deur open
20:00 – 21:15 uur  leuke workshop of live muziek
21:15 – 1:30 blote voeten dansparty met  leuke DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party. Elk maand andere DJ, die draait tot 00:30, daarna draait onze huis DJ Aneni (Janine) nog een uurtje.

Verder zijn er bij Chitta! altijd lekkere hapjes, zoals bijvoorbeeld een Chocolade fontein met fruit…of marshmellows roosteren in het vuur… Ook serveren we muntwater, verse gemberthee, fruitwater etc. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen! Alleen voor licht alcoholische drankjes vragen we je een donatie.

Praktische info

Data: Elke vierde vrijdag van de maand: 28 juni, (juli zomerstop) 23 augustus, 27 september, 25 oktober en verder.
Tijd:
19:30 deur open, workshop/concert: 20:00 – 21:15. Party tot ongeveer 1:30 uur.
Tickets:  voorprogramma + party: online voorverkoop: 20,00 euro. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.
Blijven slapen:
Als je van ver komt of een wijntje drinkt, kun je blijven slapen. Dat kost 10,00 euro, incl. ontbijt. Graag even e-mailtje sturen voor je reservering. Neem zelf een slaapzakje en een kussensloop mee.
Diner vooraf: je kunt vooraf mee eten, graag 24 uur tevoren uiterlijk, reserveren. De kosten bedragen 10 euro voor een maaltijd.
Adres:Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang
Organisator: Centrum voor Happiness en Wilde Ziel (Janine, Mark)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

Parkeren: na 19:00 uur gratis, OV op loopafstand!
De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren. Maar ook OV is op loopafstand: 5 minuten vanaf de tranhalte Johan Huizingalaan en 11 minuten vanaf station Lelylaan.  De OV (trein)reistijd tot het centrum is maar 10 minuten, en  tot Schiphol duurt 7 minuten.

Co-creatie maakt het extra leuk

De sfeer bij Chitta! is super gezellig, het is niet te groot en niet te klein. Vanaf 16.00 uur zijn er altijd al een paar mensen, die komen meehelpen, ze koken samen en we eten ook met elkaar van tevoren. Zodoende zetten we alvast een heerlijke energie neer. Mensen met een kleine beurs kunnen als vrijwilliger meedoen en betalen 7,50 euro voor het hele feest, inclusief de workshop en het eten vooraf. Als dat bij jou het geval is, stuur ons dan een e-mailtje waarin je je situatie even uitlegt. Wij sturen jou een speciale ticketlink voor vrijwilligers.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta!
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065 AS
Begin tijd
28 juni 2019
Eind tijd
29 juni 2019
Description
Chitta! Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes. Deze maand DJ Skywalker (Ed Galjaard) en Biodanza workshop van Johan en Ankie
Offer Price
EUR 20.00