Chitta 22 februari 2019, DJ Marold Emmelkamp
DEZE MAAND TWEE PRACHTIGE SJAMANEN MANNEN!! Namelijk Marold Emmelkamp en Atten van der Vlugt. Alle twee totaal verschilllend en elkaar zoooo aanvullend! Ze gaan ons helemaal in onze tribal oer-gevoel en SOUND samenbrengen vanavond!
 
OVER DJ MAROLD EMMELKAMP:
DJ Marold Emmelkamp gaat onze oren en blote voeten verwennen met een heerlijke set sensuele, tribale, flowende, muziek. Hij geeft zelf al jaren workshops en dans. Dus die muziek zit wel goed!!! Vanaf 21 februari komt hij op donderdagavond ook lesgeven in ons Centrum! (Medicine Movement, geïmproviseerde dans uit de UK, ontwikkeld door Susannah en sjamaan:  Ya’Acov Darling Khan). Dus laat je helemaal meenemen door deze prachtige vent en zijn heerlijke flowende muziek en geniet van jezelf en elkaar!!

Marold draait vaak in Utrecht e.o. voor zachte, wervelende lijven en verleidelijke blote voeten. Zijn website is: http://www.maroldemmelkamp.nl. Onder de knop kun je alvast een set afluisteren die hij gebruikt bij rituelen en workshops.

Chitta 22 februari 2019, Workshop Stemexpressie van Atten van der Vlught

Atten van der Vlugt, is beeldend kunstenaar, sjamanistisch trainer, muzikant, kok en geeft sinds kort ook workshops stemexpressie. Deze keer tijdens Chitta op 22 februari 2019.

Atten van der Vlugt is een bekend kunstenaar bij veel mensen. Denk maar aan festivals zoals Open Up (herinner je je die prachtige draak nog uit 2012?), Ecstatic Dance (waar hij soms de spirits bedankt na afloop met heerlijke een oerkreet..). Hij maakt ook muziek en theater bij het Oohlala festival. Op 22 februari bij Chitta! gaat deze klanksjamaan jullie meeslepen met STEMEXPRESSIE.En hij nog JARIG ook!

 Atten zelf hierover:
Er ging een nieuwe wereld voor mij open op het moment dat ik meer expressie ben gaan geven aan mijn stem. Ik word zo vrolijk van het zingen en geluiden maken, ook op de momenten dat ik triest ben of in de war.
Ik ben steeds meer het zingen gaan gebruiken om te zingen naar mijn voorouders, naar de bomen, het water, de aarde.
Met het zingen zoek ik vanuit mijn hart contact met de wereld om mij heen.
Als ik met stem expressie aangeef wat er in me speelt wordt het voor mij makkelijker om dingen een plek te geven, er ontstaat meer ruimte, opgeruimdheid en er ontstaat zoveel lol om dit met anderen te doen.
 
Onze stem is samen met gebarentaal, een van onze oudste communicatie middelen.
We kunnen onszelf hiermee uitdrukken, onszelf kenbaar maken, onszelf laten zien en horen.
Op deze manier maken we contact met de wereld om ons heen.
 
Veelal hebben we onszelf teruggetrokken en is er sprake van schaamte en onzekerheid om onszelf te laten horen.
Zodra we deze schaamte en onzekerheid achter ons laten, komen we bij een ongebonden, vrije energie.
We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier, vrije expressie en wat voor een nieuwe open ruimte er ontstaat als je jezelf laat klinken, jezelf laat horen.
 
Met het spelen ontmoeten we elkaar, we maken geluiden, luisteren, verrassen en ontmoeten onszelf en anderen.
Kortom een feestje om mee te doen.
 
Website: www.atten.org

 

Chitta Special, 22 maart 2019, DJ Theo Berlie

Beside a DJ, THEO BERLIE is the driving force of NijmegenDanst.NL, DJ of Ecstatic Dance Nijmegen, Wageningen, Den Bosch and Rome (on his agenda) Theo is an Eclectic DJ Jazz – Classical – World Grooves – Global Beats – Psych Trance – and a lot more, his music is always surprising and challenging but always dansable!!

Chitta 26 april 2019, DJ Petro van de Pas

Petro van de Pas, bekende DJ van Ecstatic Dance en Barefeet on the beat in Rotterdam en Utrecht. Daarnaast muzikant en theater artiest, website:http://www.petrovandepas.nl/

Chitta 24 mei 2019, DJ IRaas (Iraas Korver)

Iraas Korver (DJ Iraas), nieuw talent en in de smaak gevallen!!! Ze komt bij ons draaien tijden Chitta 28 mei (datum voorbehoud). Haar stijl is vergelijkbaar met  Ecstatic Dance, maar dan helemaal Iraas, we kijken ernaar uit!

Chitta 24 mei 2019 met optreden viool/zang van Pernilla Kannapinn (voorbehoud)

Pernilla Kannapinn is a musician and a traveller. She is a dreamer, a soul sister, a human. She is an artist and a composer, a learner and a teacher, a finder yet a seeker, a singer and a violinist.
She is a story teller. About the endless wonders of what we call our world and beyond it. Her stories are accompanied by her weeping violin and an ancient, almost forgotten art of whistling. It is a tale in spoken and unspoken languages – the words are crumbling out of her old battered suitcase and newborn and ancient melodies are dripping from the velvet tone of her 350-year-old violin.

photographer Pernilla: Stephan von Knobloch

Chitta! Koop hier je kaartje...

Chitta!

Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes.

De komende maanden staan deze DJ’s en artiesten op het programma (info over de artiesten, zie slideshow bovenaan deze pagina):

  • 22 februari 2019: DJ Marold Emmelkamp + Workshop stemexpressie van Atten van der Vlugt
  • 22 maart 2019 Voorjaarsspecial met DJ Theo Berlie + Dans workshop Movement Medicine
  • 26 april 2019: DJ Petro van de Pas+  SPECIAL KINGS EDITION
  • 24 mei 2019: Dj iRazya (Iraas Korver) + optreden zang/viool van Pernilla Kannapinn + Quinten (voorbehoud)
  • 28 juni 2019:
  • 23 augustus 2019: mogelijk een strandfeest editie! (WE ZOEKEN NOG SAMENWERKING MET DJ’S!!)
  • 27 september 2019:
  • 25 oktober 2019:
  • 22 november 2019:
  • 27 december 2019 (Special):

Chitta betekent het bewuste hart.

Het zijn conscious dans avonden, met voorprogramma en leuke extra’s. Voel je vrij op te gekke muziek van een bekende DJ of aanstormend talent ! We dansen op blote voeten, vanuit ons prachtige hart.

Programma

Deur open: 19.00 uur.
De avonden starten om 19.30 – 21.00 uur met een voorprogramma dat bestaat uit: speelse workshop, satsang of live muziek (the floor is yours, hier kan jij ook staan*).
Vanaf 21.00 uur is er blote voeten dansparty met een heel unieke, talentvolle en/of een zeer bekende DJ. De muziek die je kunt verwachten is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party.
De avonden eindigen rond 1.00 uur.

Ticket prijzen

Data: Elke vierde vrijdag van de maand: 25 januari 2019, 22 februari, 22 maart (special), 26 april, e.v.
Tijd:
1900 deur open,19.30, voorprogramma 19.30-21.00, Party tot ongeveer 1.00
Tickets:  voorprogramma + party:online voorverkoop: 20,00 euro. Aan de deur 25,00 euro. Kaartje zie knop hiernaast.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon.

Parkeren: gratis, OV op 5 minuten loopafstand

Er is plek voor ongeveer 70 – 80 personen

Adres

Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam, achteringang

Organisator: Centrum voor Happiness (Janine, Mark en vrijwilligers)
Email: blij@centrumvoorhappiness.nl
Tel. 06-13795437 (Janine).

Chitta! is méér dan blote voetendans want:

Chitta kunnen we niet uitleggen, dat moet je ervaren…
Een terugblik: Bij de aftrap op 28 september 2018 waren er meteen al 54 mensen, die tot laat met elkaar het leven vierden in dans, ontmoeting, gesprekken en knuffels.
Birkit Rietveld viel spontaan in voor de ziek geworden zangeres en nam iedereen mee in haar geïmproviseerde zang, begeleid door hang.
DJ Kareem Raïhani heeft met zijn geweldige muziek de plek echt ingewijd.
De hot tub en het vuur op de binnenplaats waren een succes. Evenals de ijsjes en de zelfgemaakte kombucha van Tanya Rozenthal en van Mr. Kombucha.

Elke Chitta! heeft een eigen accent

Op 26 oktober 2018 kwam de Gypsy goddess Pernilla ons verwennen met haar optreden op viool en zang. En DJ THeo Berlie die al een geweldige naam heeft opgebouwd in Nijmegen bij Ecstatic Dance, sloeg meteen aan in Amsterdam. Op 23 november 2018 was het weer groot feest, lekker druk nu en was de hot tub erg in trek. De sfeer zat er meteen goed in dankzij de verbindende, humoristische Satsang Battle die Floris Koot gaf ….DJ Esta Polyesta pakte het meteen over voor een knalfeest, wat draait zij goed zeg. En de chocoladefontein maakte het helemaal af..mmm…wat is dat heerlijk zeg!

Goede Dj’s!

We gaan voor kwaliteit, het wordt echt een feestje: tot en met april staat er al een hele rij Dj’s klaar die een voortreffelijke reputatie hebben ….

Verwenmomentjes

Er zijn allerlei extra’s op de avonden, zoals massage, chocoladefontein, verrassende acts, zelfgemaakte gratis exotische drankjes met fruit, er is een hot tub!!! (zelf handdoek meenemen) en een houtvuurtje.
De ruimtes zijn ingericht met verrukkelijke zachte zitzakken, uitbundige versiering, warme kleuren…
Met dank aan ons team van liefdevolle vrijwilligers!

Als je van ver komt kun je blijven slapen: mail ons dan even van tevoren en neem een slaapzakje mee.

Chitta is goed bereikbaar en gratis parkeren

De bereikbaarheid is uitstekend. Geen drukke binnenstad in. Geen files. Vlakbij de A10 en je kunt voor de deur (vanaf 19.00 uur) gratis parkeren, maar ook goed OV op loopafstand (OV reistijd tot het centrum: 10 minuten, Schiphol 7 minuten).

Chitta! is iets om naar uit te kijken!

Co-creatie

*Geef jij cursus of wil je iets nieuws uitproberen? Vertel het ons en wie weet kan jij hier ook een keer staan! 
Ook vrijwilligers zijn welkom om de zaal te versieren en bekendheid te geven aan onze evenementen.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Summary
Event
Chitta!
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065 AS
Begin tijd
2019-02-22
Eind tijd
2019-02-23
Description
Chitta! Is elke vierde vrijdag van de maand. Blote voeten dans party + DJ + voorprogramma. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Er is een wisselend voorprogramma (optredens, muziek, workshops) en er zijn tal van verrassingen zoals hot tub, houtvuurtje op binnenplaats, loungeroom, massage, zelfgemaakte drankjes en hapjes. Deze maand DJ Marold en workshop stemexpressie van Atten van der Vlugt!
Offer Price
EUR 20.00