Buiten aanbod

WELKOM!! bij Ecstatic Dance Amsterdam in het gras achter het Centrum voor Happiness!!

En het is zo leuk en speels daar… de eerste keer in juni was zo betoverend, zoals eerst iedereen rondom zijn of haar stip danste en de groep zich langzamerhand verspreidde over het hele terrein. Er werd zelfs gedanst op de boomstammen op het naastgelegen schoolpleintje… Het is echt een unieke plek hier en we boffen dat er zoveel ruimte is…
Onze buurtbewoners reageren ook enthousiast op de prachtige dansende mensen. We are nature..
Superplek, super relaxt, verse MUNT THEE uit de TUIN en nog GRATIS PARKEREN ook! Waar vind je dat allemaal?

En na afloop kun je zelfs even zwemmen in de Sloterplas, die hier vlakbij is.. of je kunt even chillen bij het houtvuurtje op onze binnenplaats! Je laatste thee opdrinken en nog even napraten met je vrienden.. kortom: echt te gek hier.

O ja, en we zijn een labyrint aan het (af)bouwen, dat je ook nu al kunt lopen.

Kortom: spelen, genieten, dansen en weer helemaal in je overvloed komen bij Ectatic Dance in Amsterdam!!

 

Dinsdag 30 juni:
Ecstatic Dance Amsterdam Open Air + Live Stream

as. dinsdag (onder voorbehoud) Ecstatic Dance: Bewegingsmeditatie op je blote voeten in de natuur..

Buiten dansen in de natuur met  Ecstatic Dance Amsterdam (Silent Disco):
Ecstatic Dance Amsterdam (de eerste met dit concept in Nederland) organiseert dans als meditatie, in stilte, naar binnen gaan en het leven (weer) vieren. Het is bewegen op je blote voeten, zonder te praten en zonder alcohol of andere genotsmiddelen. ED is Puur natuur.
Nu we weer naar buiten mogen om te sporten, te mediteren en te bewegen, dansen we buiten met Ecstatic Dance achter ons centrum.
Bij regen is er een super grote stertent! ps. check dit event met de organisatie qua locatie, want ze zoeken inmiddels een binnen locatie!

27 juni: Chitta, conscious/vrij dansen + DJ + workshop Afrikaans dansen

zaterdag 27 juni: Chitta (buiten op blote voeten)

Over  Chitta:

Vanaf 27 juni starten we Chitta weer op, elke 4e zaterdag van de maand . Vanwege Corona dansen we buiten (we hebben een luchtige overkapping bij slecht weer) op voldoende afstand.

Chitta betekent: bewustzijn vanuit het hart. Het is een vrije, bewegende dans op blote voeten. (zachte schoentjes aan mag ook). Het gaat om het gevoel van aarding en uit je hoofd komen..

We verkopen alleen kaartjes voor het volledige programma, dat is inclusief hapjes en  je non alcoholische drankjes (alleen voor bier/wijn vragen een donatie).

We starten met de workshop Afrikaanse dans van Simone Heijloo. Aansluitend  vrij dansen op de muziek van DJ Bravon van Zutphen! Let op: er is een beperkt aantal tickets, vantevoren kaartje kopen svp.

Dus kom lekker dansen,  ontmoeten en rond het houtvuur zitten.
Details: Zie Facebook event

NB: De komende maanden komen er weer nieuwe DJ’s en artiesten op het programma, dat vullen we de komende weken weer in! Dus hou de website/nieuwsbrief in de gaten.

 

Labyrint maken (vrijwilligerswerk) en lopen

t/m 28 juni Labyrint bouwen

Wil je meehelpen  het Labyrint af te bouwen (in te graven)?

Dat kan : woensdag 24 juni t/m zondag 28 juni kun je contact opnemen met Janine: 061379543 whatsapp, of stuur een emailtje naar: centrumvoorhappiness@gmail.com
Over  het Labyrint:
Het Labyrint is een duizenden jaar oud symbool voor de levensweg en voor hoop. Het verbindt je met je Bron..
 
We gaan het Labyrint dat al uitgezet is, ingraven, maar het kan al gelopen worden. Het is een openbare plek.. dus loop het gerust voor jezelf, met een groepje of met je buren…
Als je het labyrint ingaat kun je dat spontaan doen, of met een vraag: een wens of een intentie voor bijvoorbeeld: jezelf, een geliefde of de aarde…
Je kunt dan een bloem neerleggen voor iedere vraag of een “haar” of chocolade offeren aan de natuur (oud sjamanistisch gebruik). In het midden ligt de “schat”, daar vind je je antwoorden, zegt men. 
Maar niks hoeft hoor, er is geen vorm. Zelfs het labyrint is geen vorm, het is hooguit een symbool, een katalysator voor de energie die al in jou zit.
locatie labyrint: Centrum voor Happiness, achterzijde gebouw,buiten op de hoek bij Broedplaats HW10. (adres hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam)

Hormoon Yoga

Nieuw: Hormoon Yogalessen van Mathilde Bosker aan de Sloterplas, wisselende tijden

Mooi Weer Sloterpark Yoga met Mathilde Bosker

Gelukkig wordt het zomer!

Nieuw zijn de hormoon Yoga lessen van Mathilde Bosker (bekend van Kundalini Yoga). Ivm Corona hefet zij een aangepast aanbod, ter versterking van je immuumsysteem en hormonen balans, namelijk Hormoon Yoga.

Voor de Hormoon Yoga lessen met Mathilde in het Sloterpark kan je je aanmelden voor de whatsappgroep op 0638326242.
De lessen zijn op wisselende dagen en tijden.

Neem je eigen yoga mat, etc. mee of leen ze van de studio.
Meer weten over hormoonyoga met Mathilde?
Bel haar gewoon even op, of kijk op www.connectinside.nl

Liefs,,
Mathilde Bosker
Connect Inside: voor een Stressvrij Leven

Dans Beweegt! (55+)

Wekelijks op dinsdagochtend: DansBeweegt (55+)

Buiten bewegen en dansen op muziek (55+) met Sylvia Kok

Ook ouderen willen bewegen en aan hun gezondheid werken! Daarom dansen ze (op afstand) op onze binnenplaats. Heerlijk om te zien, en welkom. Voor informatie over de dans, aanmelden en kosten: zie het aanbod van Sylvia, professioneel dansdocente hier op onze website.

Blijf op de hoogte van ons aanbod 

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief

* verplicht veld