Biodanza Stiltedagen

Luister naar de stem van je hart,
Dans de taal van je ziel.

Dans, zing, leef! Maak contact met jouw potentieel en herinner je wie je van nature bent. Geef uiting aan jou liefde, kracht en warme hart, vanuit de verbinding met jouw natuurlijke aard. Wees geschiedenisloos, dans verstilt en voluit, in verbinding met jezelf en anderen.

Deze Biodanza stiltedagen zijn bedoeld voor al diegenen die vanuit hun vrije, open aard als uitgangspunt willen nemen in hun leven. Die in de dans willen stilstaan in de intimiteit met zichzelf. Die alle aspecten van zichzelf willen aankijken, om zo een warmhartig en liefdevol mens te zijn, in verbinding met al wat is.

We dansen op inspirerende muziek, soms traag en verstilt, soms uitbundig en krachtig. Zo komen alle aspecten van ons wezen aan het licht en krijgen de kans om gezien en beleefd te worden. De gehele dag zijn de deelnemers in stilte, ook tijdens de pauze. Stilte heeft een reinigend effect en maakt dat aan het licht kan komen wat op dat moment belangrijk is. Aan het begin en aan het einde van de dag is er mogelijkheid tot delen.

Wie is de docent:

Mijn naam is Digna Schenk en ik ben van nature een danser en geef sinds 2004 les aan verschillende Biodanza groepen. Als ik beweeg gaat mijn liefde als vanzelf stromen, mijn hart gaat open en levensvreugde wordt wakker.

Sinds 2014 studeer ik aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Vanuit dit licht, kun je bij mij ook terecht voor individuele begeleiding en meditatie. Ik neem in mijn begeleiding je vrije, liefdevolle aard als uitgangspunt.

Data biodanza stiltedagen:

pm

Locatie:

Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS, Amsterdam

Op zondag is het gratis parkeren voor de deur. Goed bereikbaar met OV via station Amsterdam Lelylaan.

Investering:

  
Particulier: 50 euro per dag of 350 euro voor 8 dagen, in 1x betaald
ZZP: 50 euro (excl 21% btw) of 350 euro (excl 21% btw), in 1x betaald
Inclusief materialen, koffie en thee

Aanmelden en informatie via:

www.biodanzametdigna.nl of 06-45826724

Voor wie zijn deze dagen bedoeld?


Deze dagen bedoeld voor mensen die contact willen maken met hun ware aard door middel van dans. Soms dans je alleen, soms dans je samen met anderen. Altijd in afstemming. Digna zet een veilige sfeer neer waar jij je in kunt openen om jezelf te ontdekken. Wees nieuwsgierig naar jezelf en kijk met een open houding, zonder oordeel naar wat je ervaart in de dans.
Deze dagen zijn stiltedagen. Het is belangrijk dat we de stilte respecteren. Juist in de stilte kun je bewust worden van dat wat in je leeft. Je gaat jezelf haarscherp zien en dat maakt dat je op een heel bewuste wijze met jezelf om leert gaat.
Door in stilte te dansen draag je bij aan het vergroten van het bewustzijnsveld. Dat is een geschenk voor jezelf en ook voor de mensen om je heen. Liefde en licht kan wakker worden in stilte.

We dansen op muziek. Verstillende muziek, of juist uitbundige muziek. Zo laten we de verschillende kwaliteiten van ons menszijn geheel tot zijn recht komen.

 

Meld je hier aan