Koop hier je kaartje

Touch of Divinity, elke derde vrijdag van de maand een begeleide massage uitwisseling in Amsterdam:

De Touch of Divinity vrijdagavonden zijn betoverende, begeleide massage uitwisselingen. Avonden waarin je massage leert en elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden. En: dat  is nog heel gezond ook!

Massage brengt je meer in contact met je eigen lichaam, waardoor je steviger en bewuster in je schoenen staat in je werk, in je relaties of waar dan ook! En massage maakt heerlijke gelukshormonen vrij!
Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf.

Tijdens de massage avonden, die plaatsvinden in een heerlijke, veilige, mooie warme ruimte,  leggen we de focus op jou zelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het conceptloze, goddelijke universum.
Janine en Mark, twee zeer ervaren workshopgevers van Wilde Ziel, begeleiden de avond. Zij hebben al menig massagecursus samen gegeven en met succes!

Janine: “Onze intentie is om met deze open avonden een Tribe-gevoel te scheppen. Een veilige thuishaven, waar mensen zich open, vertrouwd voelen om alles wat zich aandient speels te onderzoeken om te helen en zichzelf te voeden.” Ervaring is niet nodig, de avonden zijn zorgvuldig opgebouwd, we gaan met heel veel respect met elkaars grenzen om.

De Touch of Divinity massage uitwisselingsavonden

starten met een rustige opbouw, zoals meditatie of  dans of oefeningen in groepjes. Elke avond heeft een eigen thema en een eigen afgeronde opbouw. Als je meerdere avonden volgt, verdiep je natuurlijk je inzichten en technieken! De avond eindigt met een korte sharing tot besluit om ongeveer 22.30 uur, waarna er eventueel nog een uurtje verder gemasseerd, gechilled of gedanst kan worden tot ongeveer 23.30 (naar eigen behoefte).

Vooraf opgeven is gewenst, maar niet verplicht. We laten de avonden eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet gelijk is. Dit om het Tribe gevoel te laten groeien. Als je komt kun je dus met een man of met een vrouw masseren. Als je met een eigen partner komt, kun je er natuurlijk voor kiezen om elkaar te masseren.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je verschillende massagetechnieken. De massages werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het energetische lichaam. We leren je hoe je energie kunt voelen in je lichaam en in je handen. En hoe je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirisch, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage.

Doelgroep:

De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. Bij het masseren worden géén genitaliën aangeraakt. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt en welke kleding je uit doet. We verwachten van de deelnemers dat ze zichzelf kunnen dragen, dwz kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders en partners.

Data: elke  derde vrijdag van de maand:  15 februari 2019, 15 maart 2019, 19 april 2019 e.v…..
Tijd: 
19.00 zaal open, 19.30 -22.30 workshop, 22.30-23.30 na-chillen
Tickets: voorverkoop (on line): 30,00 euro per persoon, stellen: 50,00 euro. Kaartje aan de deur: 35,00 euro, stellen 60,00 euro.
Parkeren: gratis

 

A Touch of Divinity …
Hemelse verwenmomenten, waar je elkaar allerlei soorten massage leert geven: Tibetaans, Lomi Lomi, Kashmirisch, Kundalini, Klankmassage en meer. Je geeft en ontvangt een massage. De ontmoetingen zijn liefdevol afgestemd. Op de avonden zijn facilitators (Mark, Janine en/of co-creators) aanwezig, bij wie je terecht kunt, als je vragen in jezelf tegenkomt, tegen bepaalde dingen aanloopt of het gevoel hebt dat er onvoldoende naar jouw grenzen geluisterd wordt.

Meenemen:
Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen), iets lekker te eten/drinken, bijvoorbeeld fruit om uit te delen ( = potluck).
We masseren op stevige matrassen en matjes. Er is ook 1 massagetafel en 1 massagestoel aanwezig.

A Touch of Divinity evenementen:
Avonden: derde vrijdagavond in de maand, Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam.
Workshops: in Amsterdam, Rotterdam en op festivals
Retreats: paar keer per jaar in Amsterdam of elders

Organisator: Wilde Ziel
Docenten: Mark en Janine
Website: www.wildeziel.nl
Email: Wildeziel.contact@gmail.com
Tel. 06-13795437

Summary
Event
a Touch of divinity
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065 AS
Begin tijd
2019-02-15
Eind tijd
2019-02-15
Description
Hemelse verwenmomenten, waar je elkaar allerlei soorten massage leert geven: Tantra,Tibetaans, Lomi Lomi, Kashmirisch, Kundalini, Klankmassage en meer. Je geeft en ontvangt een massage.
Offer Price
EUR 30,00