Koop hier je kaartje

ofTouch of Divinity, Massage avond voor singles en stellen: elke derde vrijdagavond van de maand in Amsterdam

A Touch of Divinity massage avonden: zijn betoverende avonden waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden.

De uitwisselingsavonden starten met een rustige opbouw, zoals meditatie, dans of oefeningen in groepjes. Daarna geef je elkaar om de beurt een massage.
De oefeningen en massage worden stap voor stap begeleid, in een veilige sfeer. De massage avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt op de avonden zelf aangeven of je onze aanwijzingen volgt of dat je zelf met je partner masseert.

We masseren meestal 1 op 1. En er wordt meestal niet tussentijds gewisseld. Stellen die samen komen krijgen korting. Singles zijn ook welkom, maar we kunnen helaas geen man-vrouw evenwicht garanderen, daarom geven we een flinke korting voor stellen. Ook gelegenheidsstellen.

In het programma is er voldoende tijd om elkaar allemáál beter te leren kennen èn ook helemaal te landen in jezelf. We willen toe naar een massage tribe, een vaste, (maar geen gesloten), groep waarvan 80% regelmatig terugkomt.

De begeleide massage avond eindigt met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog ruimte om na te kletsen of even te dansen tot 00.00 uur.

Vooraf opgeven is verplicht, ZIE TICKETLINK op deze pagina.

Data:

Elke derde of vierde vrijdag van de maand: 17 Januari 2020, 28 Februari 2020, 27 Maart 2020, 17 April 2020, 15 Mei 2020

Tijd:

19.30 zaal open, 20.00 -23.00 workshop.

Tickets kopen:

Voorverkoop (online): man of vrouw alleen 30 euro per persoon, stellen of 2 vrouwen samen: 50 euro.

Opgeven vooraf en betalen aan de deur:

Dan kost het 40 euro per persoon en stellen/2 vrouwen: 60 euro.

Locatie:

De vrijdagavond workshops zijn in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.

Parkeren: gratis.

Contact en vragen:

Heb je nog vragen bel of app ons dan even: Janine 06 1379 5437. Of mail aan: wildeziel.contact@gmail.com

De prijs is voor de workshop, inclusief lekkere hapjes en drankjes. Als je (aantoonbaar) een minimum inkomen hebt en je voelt dat je graag mee wilt doen, neem dan ook gerust contact met ons op.

 

Touch of Divinity … Hemelse verwenmomenten, waar je elkaar allerlei soorten massage leert geven: Tibetaans, Lomi Lomi, Kashmirisch, Kundalini, Klankmassage en meer. Je geeft en ontvangt een massage. De ontmoetingen zijn liefdevol afgestemd. Op de avonden zijn facilitators (Mark, Janine en/of co-creators) aanwezig, bij wie je terecht kunt, als je vragen in jezelf tegenkomt, tegen bepaalde dingen aanloopt of het gevoel hebt dat er onvoldoende naar jouw grenzen geluisterd wordt. Meenemen: Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen), iets lekker te eten/drinken, bijvoorbeeld fruit om uit te delen ( = potluck). We masseren op stevige matrassen en matjes. Er is ook 1 massagetafel en 1 massagestoel aanwezig. A Touch of Divinity evenementen: Avonden: derde vrijdagavond in de maand, Centrum voor Happiness: Hendrik van Wijnstraat 10 1065 AS Amsterdam. Workshops: in Amsterdam, Rotterdam en op festivals Retreats: paar keer per jaar in Amsterdam of elders Organisator: Wilde Ziel Docenten: Mark en Janine Website: www.wildeziel.nl Email: Wildeziel.contact@gmail.com Tel. 06-13795437
Summary
Event
a Touch of divinity
Locatie
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,Amsterdam,Noord-holland-1065 AS
Begin tijd
2020-01-17
Eind tijd
2020-01-17
Description
Hemelse verwenmomenten, waar je elkaar allerlei soorten massage leert geven: Tantra,Tibetaans, Lomi Lomi, Kashmirisch, Kundalini, Klankmassage en meer. Je geeft en ontvangt een massage.
Offer Price
EUR 30,00