Koop hier je kaartje

A Touch of Divinity: Tantra massage workshop dag voor stellen zondag 22 september 2019 in Amsterdam

Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid?
Willen jullie leren hoe je door liefdevolle, afgestemde aanraking een verdieping in jullie spiritualiteit kunnen ervaren?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra’s te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen.
A Touch of Divinity is een tantrisch massage ritueel: heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend.
Tijdens de massage, leer je om elkaar liefdevol en afgestemd aan te raken. De massage oefeningen vinden een bedding door Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga.

Door de combinatie van Massagetechnieken en Tantra Yoga krijg je de tijd en de diepte om de vrijkomende emoties en energie helemaal te laten landen. Dit maakt het makkelijker om te onderscheiden wat van “jou”is en wat van die ander. En je leert zo stap voor stap om de prachtige, transpersoonlijke liefdesenergie te voelen, zonder dat je gaat invullen, verwachten of claimen.

Hierdoor leer je steeds meer jezelf in vrijheid te ervaren. Zonder de druk van het denken en moeten. In die vrijheid en in dat helemaal jezelf kunnen ervaren, ontdek je gemakkelijker de ruimte om je grenzen aan te geven en ook om de ander in jouw ruimte uit te nodigen.

We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige ritueel samen met elkaar bij ons te vieren!

Namasté Mark en Janine.

Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

Programma zondag 22 september:

9.30 zaal open
1000-1300: Ontvangst, introductie met Holding the space en Intentie ritueel. Tantra Krya Yoga oefeningen voor het gewaarworden en openen van de energie kanalen. Kundalini massage met Pranayama (ademmeditatie), Sacred Locks en Inner Flute meditaties.

1400-1700:  A Touch of Divinity ritueel: Shiva Shakti tantrische ademmeditatie, waarbij je leert helende, liefdesenergie aan elkaar te geven via je adem en visualisatie. Van hieruit ga je elkaar masseren in een eeuwenoude Kasmirische dans. Kasmirische massage is een actieve, beweeglijke massage. Hierbij kan Kundalini, de krachtige helende levensenergie, vrij door het lichaam stromen en blokkades doorbreken.
1700-1800: Sharing en afronding

Informatie en doel:

De A Touch of Divinity workshop van  15 september is bedoeld om (nog) dieper in contact met je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen. De dag omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en  verdiepend werken. En we maken vooral veel plezier in spirituele verbinding met elkaar!

Doelgroep:

De workshop op 22 september 2019 is alleen voor stellen. Gelegenheidsstellen zijn natuurlijk ook welkom. De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders.

Veiligheid en consent:

Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra yoga wel een positief effect kunnen hebben op hoe jullie zelf later vrijen, thuis.

Meenemen:

Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).

We masseren op stevige matrassen en matjes. Er zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

Deelnemers maximum:

Er is plek voor maximaal 15 stellen. Het gaat door bij 4 deelnemende stellen.

Locatie:

Deze workshop is in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.

Tijd:

09:30 zaal open, workshoptijden: 10:00-18:00 uur

Tickets online betalen:

130 euro per stel, inclusief een heerlijke vegetarische lunch, drankjes en hapjes. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht. Betalen kan via de knop hiernaast.


Organisator: Tantra school Wilde Ziel
Docent: Janine en Mark
Website: www.wildeziel.nl
Email:wildeziel.contact@gmail.com
Tel.06-270 33545

A Touch of Divinity Tantra massage (workshops, avonden en retreats):

Ontmoet elkaar van hart tot hart en geniet door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden!

Onze Touch of Divinity activiteiten zijn begeleide massage uitwisselingen. Ze zijn geïnspireerd op spirituele Tantra.

Massage brengt je in contact met je eigen lichaam, waardoor je steviger en bewuster in je schoenen staat in je werk, in je relaties of waar dan ook! En massage maakt heerlijke gelukshormonen vrij!

Janine en Mark, van Wilde Ziel, begeleiden de A Touch of Divinity activiteiten.

Janine: “Onze intentie is om met A Touch of Divinity een veilige ruimte te bieden, waar iedereen zich open en vertrouwd voelt. Onze massageactiviteiten zijn gericht op plezier, genieten, zelfonderzoek en liefdevol contact.”

A Touch of Divinity massage activiteiten starten met een rustige opbouw, zoals meditatie of dans of oefeningen in groepjes.

Vooraf opgeven is verplicht.

Inhoud:

Bij A Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.

We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren.

De massage technieken die aan bod komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing.

Over de trainers:

Mark en Janine van Wilde Ziel begeleiden magische, romantische, liefdevolle rituelen en geven helende massages aan stellen en singles. Al onze trainingen en workshops zijn geïnspireerd door Tantra. Dat is een prachtige, empowerende, spirituele levenshouding. Gevoed door duizenden jaren esoterische kennis over het leven & de transformerende kracht van (seksuele) levensenergie.

Doelgroep:

De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders.

Veiligheid en consent:

Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van consent.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven.

Meenemen:

Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).

We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.