A Touch of Divinity, Sacred Release Retreat 12-13 oktober 2019:

Deze prachtige Retreat is gebaseerd op de-armouring en gericht op het opruimen van blokkades. Met energiewerk, meditatie’s en transformatie oefeningen.

Mensen die Touch of Divinity, Sacred Release sessies van Mark en Janine ondergaan, ervaren vaak dat een sterk en schoon energie lichaam hen helpt om de emotionele en psychische barrières te doorbreken. Wanneer de Kundalini vrijer stroomt, lossen in versneld tempo oude blokkades op en neemt het bewustzijn sterk toe.

We geven een zelfontwikkelde methode, geïnspireerd op de bekende De-armouring en gericht op het gehele lichaam èn de geest. Zodoende kan de vrijkomende energie beter geïntegreerd worden en ontstaat er geen verwarring vanuit de mind over de intentie van jezelf of over die van de ander.

Wanneer je alleen maar focust op de-armouring en massage technieken, of op aanraking in een bepaald lichaamsgebied, loop je het risico dat je de vrijkomende energie niet kunt dragen. Je verkrampt erin, bevriest erin of je raakt in weerstand gevangen.

Wij geven daarom een bedding met Tantra meditatie, Yoga, visualisatie en Empowerment voor het opdoen van inzicht in en release van de bewustzijnslaag waar je innerlijke archetypen actief zijn. En om je lichaam te laten wennen aan meer energie en hoe die energie te blijven voelen en je veilig ervoor te openen. Onze aanpak is er op gericht om lichaam en mind te laten samenwerken en meer in contact te zijn met je goddelijke universele bron. We bouwen de retreat stap voor stap op, om de vrijgekomen energie te integreren.

Als je mee wilt doen, voel dan of je lichaam een duidelijke Ja aangeeft. En onderzoek in hoeverre je mind bereid is om zich open te stellen zonder verwachtingen en zonder focus op iets.

Holding the space: We besteden uitgebreid aandacht aan het onderzoeken wat echte ja’s en nee’s in je zijn, we forceren niets en we werken niet op of over de pijngrens heen vanuit een of ander idee. We laten je kennismaken en nodigen uit om zelf te voelen wat onze verschillende technieken met je doen. We passen afstemmingsvaardigheden toe om in een dynamische balans, veilig te kunnen openen en communiceren met elkaar.

Programma 12 en 13 oktober 2019*:

Zaterdagochtend: introductie met holding the space, intentie ritueel, Tantra Kriya Yoga en meditatie
Zaterdagmiddag: energie bewustzijnsoefeningen, bodyscan
Zaterdagavond: ademsessie, Kundalini healingritueel met drukpuntmassage voor het gehele lichaam
Zondagochtend: vervolg en verdieping
Zondagmiddag: vernieuwingsritueel met dans, adem en meditatie. Sharing en afronding.

 

Doelgroep:

De workshop is voor singles en stellen. De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al ervaring hebben met moderne Tantra en lichaamswerk. In zorgvuldige onderlinge afstemming onderzoek je samen gevoelige plekken, blokkades etc. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders.

Veiligheid en consent:

Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan, maar wel liezen en de botjes rondom de geslachtsdelen omdat daar vaak de belangrijkste blokkades zitten. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen wel een positief effect kunnen hebben op je vitaliteit.

Meenemen:

Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).

We masseren op stevige matrassen en matjes. Er zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

Slaapspullen meenemen svp.

Overnachten en ontbijten inbegrepen (eenvoudige groepsruimte, matrasjes aanwezig)

Deelnemers maximum:

Er is plek voor maximaal 30 personen.

Locatie:

Deze workshop is in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.

Tijd:

9:30 zaal open, workshoptijden: 10:00-17:30 uur

Tickets online betalen:

250 euro per persoon, stellen 400 euro: inclusief een heerlijke vegetarische lunch, drankjes en hapjes. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht. Betalen kan via de knop hiernaast.

Ticketlink: hier kun je reserveren & betalen
Parkeren: 
zaterdag betaald tot 19:00 uur

 *wijzigingen voorbehouden: we kijken altijd in het moment wat nodig is.
Disclaimer: Dit is géén workshop voor professionals die dit vakgebied willen leren. Het is ook geen healing, therapie of zorg. Het is geen erotische of seksuele workshop. We geven in de cursus geen yoni/lingam massage of inwendige de-armouring. Wel kunnen we op vragen beantwoorden en instructies meegeven voor thuis. Voor vragen over de workshop en of je erin past, kun je altijd contact opnemen.

 

A Touch of Divinity …
Dat zijn hemelse verwenmomenten, waar je elkaar allerlei soorten massage leert geven. Je geeft en ontvangt een massage. De ontmoetingen zijn liefdevol afgestemd, kleding mag aanblijven.

A Touch of Divinity zijn hemelse verwenmomenten: workshops, retreat en avonden waarbij je elkaar een liefdevolle (tantrische) massage leert geven. Ingebed in Yoga en meditatie, waardoor je ook goed bij jezelf komt, ademt en ontspant. Telkens een ander thema, oa: Kundalini, Kashmirisch, Tibetaans, Lomi Lomi en Klank massage.

De bijeenkomsten zijn voor singles en/of stellen, dat staat per evenement aangegeven. We maken veel tijd voor elkaar, in een opbouw waarbij je je eigen grenzen/wensen en die van anderen leert voelen en bespreken. Als stel kun je ervoor kiezen om alleen elkaar te masseren.
Bij a Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent. We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren

Massage thema’s die in onze workshops en cursussen aan bod kunnen komen:

 1. Energetische Tantra massage, (achterzijde). In deze massage leer je hoe je een heerlijke tantra massage begint en levensenergie (Kundalini en Prana/Chi) opbouwt en verspreidt in het lichaam.
 2. Energetische Tantra Massage, (voorzijde) idem.
 3. Tibetaanse Drukpunt massage, (achterzijde). In deze Tantra massage (geïnspireerd op de-armouring en Kum Nye) leer je over sleutelpunten in je lichaam die je levensenergie en/of je seksuele energie op slot kunnen zetten en hoe je die kunt openen om weer te stromen en te helen.
 4. Tibetaanse Drukpunt massage, (Voorzijde). Idem (geen inwendige massage)
 5. Kundalini massage, (vrouwen). Deze energetische Tantra Massage is een verdieping van de energetische tantra massage, waarin we leren om orgastische energie op te wekken en te verspreiden om onszelf op een hoger niveau van bewustzijn te tillen.
 6. Kundalini massage, (mannen). Deze energetische Tantra Massage is een verdieping van de massage genoemd onder punt 1.
 7. Kasmirische massage: Deze workshop of les gaat over contact, intentie en interactie. We “spelen” meer en meer met de pure levensenergie die vrijkomt, als in een dynamische dans.
 8. Meer handenmassage: Het effect van een meer handenmassage kan onthechtend, magisch en heel helend zijn omdat je niet meer kan volgen wie precies wat doet. Zo kun je je helemaal overgeven binnen het afgebakende gebied of de wens die jij aan je masseurs meegeeft. We leiden de massage in met een mooi afstemmingsritueel.
 9. Lomi Lomi massage: met veel olie en lange bewegingen van o.a. de onderarm en elleboog (extra handdoeken mee is verplicht!). Sensuele en ontgiftende massage waarbij het totaal in contact zijn met elkaar iets extra’s toevoegt.
 10. Klankmassage: ervaar de rillingen en kundalini shakes van binnenuit, ga de subtiliteit in met deze energetische massage: mbv klankschalen, adem, veertjes, fruit en stem wekken we zuivere, ontwapenende Kundalini op.
 11. Soul Release: deze vind je alleen in retreats, cursussen en de Jaartraining. Ervaar onze speciale op de-armouring gebaseerde methode om het lijf en bekken los te maken.
 12. Divine Yoni of Divine Lingam ritueel: deze vind je alleen in retreats voor stellen. Een liefdevol ritueel waarbij de lingam en yoni worden vereerd in energie, mantra, meditatie, klank en dans. Met als doel om de kracht ervan in jezelf te ervaren. (Geen seksuele handelingen, geen (inwendige) geslachtsorganen massages).

Spelregels:
Bij a Touch of Divinity houden we rekening met de behoeftes en grenzen van de deelnemers. Niets hoeft, je kan ook je ondergoed aanhouden.

Er worden geen seksuele handelingen gepleegd. Het is géén therapie, we verwachten dat deelnemers zichzelf kunnen dragen en aanspreekbaar zijn. Er wordt na afloop van elke avond meegegeven wat je thuis kunt doen om de intensiteit van de massage avonden te versterken. Op de avonden zijn facilitators (Mark, Janine en/of co-creators) aanwezig, bij wie je terecht kunt, als je vragen in jezelf tegenkomt, tegen bepaalde dingen aanloopt of het gevoel hebt dat er onvoldoende naar jouw grenzen geluisterd wordt.

Meenemen:
Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen), iets lekker te eten/drinken, bijvoorbeeld fruit om uit te delen ( = potluck). Voel je goddelijke essentie in liefdevolle aanraking en energie!

A Touch of Divinity zijn:
Avonden: derde vrijdagavond in de maand in Amsterdam
Workshops: in Amsterdam, Rotterdam en op festivals
Retreats: 2x per jaar in Amsterdam

Organisator: Wilde Ziel
Docenten: Mark en Janine
Website: www.wildeziel.nl
Email: Wildeziel.contact@gmail.com
Tel. 06-13795437

Koop hier je kaartje