HappyCosmicHeartDance

Op een ingeving, belde ik Esta Polyesta,
ze is een goede DJ en haar energie is altijd zo bruisend.
Ik verlangde naar meer bruisen…
Kom je weer eens draaien op onze nieuwe Chitta avonden?
Vroeg ik.
We gaan twee plekken doen met buiten en binnen dans vanaf 1 juli.

Esta reageerde blij en zei dat ze dat leuk vond omdat ze ook buiten aan het dansen aan het organiseren was. En weet je, zei ze, ik wil bijna niet anders meer. Want wat is er nou fijner dan gras onder je voeten, in de natuur, kunnen ademen… het is zo anders en ik voel me zo blij er mee!

We raakten aan de praat en al gauw bleek dat zij nog een locatie zocht voor Ecstatic Dance, en wij een hele groene achterkant hebben achter HW10, de Broedplaats. Waar we al van alles aan het doen waren.

De keus was gauw gemaakt en het rondreizend Ecstatic buitencircus is inmiddels twee keer op bezoek geweest, naast tal van andere locaties, zoals een kasteel en een boomgaard.

We zijn een onontdekt stukje natuur, zo vlakbij de Sloterplas, in een super leuke woonwijk, zo blijkt. En buurt bewoners reageren ook enthousiast.

Niet alleen wij zijn aan de achterkant buiten lekker bezig, ook onze collega’s hebben het binnen verruild voor zoveel mogelijk buiten.. het nieuwe normaal is frisse lucht! Hele beelden zijn er gemaakt door de school van Sanne, er wordt geschilderd met Natascha en geboetseerd met Pablo op de binnenplaats en wij zijn een labyrint aan het bouwen….

Nu neem ik alle energie van de afgelopen dagen mee in mijn hart: het mooie weer, de heerlijke tuin, het labyrint, de heropening afgelopen week, het veld van energie dat de dansers neerzetten, toen ze uitzwermden, de vele workshops die er zijn gegeven rondom het gebouw, het heerlijke eten dat werd gedeeld. HW10 is een echte Broedplaats en een community van kunstenaars en gangmakers geworden.
Het nieuwe workshopgeven is met je voeten in de aarde..verbonden.

Namasté