HappyCosmicHeartDance

Op je kop hangen in de Yoga zaal…

Dit najaar biedt Centrum voor Happiness een vernieuwd programma met elke dag een activiteit! Veel dans, Yoga, maar ook meditatie en massage. Wist je dat je je energiehuishouding kunt boosten door de speciale Hormoon Yoga die Mathilde geeft? Heel erg aan te bevelen als je je balans wilt herstellen.

Vanaf september kun je je verdiepen in Non-dualiteit, de nieuwe jaartraining van Digna Schenk, er is nog plek om in te stromen. Verder zijn er twee super gezellige Biodanza groepen bij gekomen en nieuw is Divinity Dance, heerlijke blote voeten dans! 

Op dinsdagmiddag is er nu ook een kinderactiviteit: de Amsterdamse Jeugdtheaterschool geeft hier les aan leerlingen van de basisschool naast onze broedplaats.

Op je kop hangen in de Yogazaal…

Ondersteboven hangen deed ik toen ik kind was heel erg graag… ik was niet goed in gym, maar kennelijk voelde ik haarfijn aan hoe lekker je uit je hoofd komt als je alles eens los laat en ondersteboven hangt. Ook hing ik graag ondersteboven uit mijn bed en genoot van het totaal andere slaapkamertje opeens. Op een festival zag ik een paar jaar geleden iemand ondersteboven in een boom hangen en dat verlangen van vroeger kwam meteen terug.. zoiets wilde ik ook! Deze zomer ontmoetten we Alina, die op zoek was naar een plek om haar Aerial Dance Flow lessen te geven. Deze speelse vorm van Yoga-dans wikkelt je in een prachtige doek, wiegt je, laat je zweven, vliegen, stretchen en op je kop hangen….Gaaf! Geliefde Mark zag dat wel zitten en ging aan de slag om samen met Alina en haar vriend ogen te maken in ons plafond. In de video een kort interview met docente Alina…